Relic Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 (editace) caute mam problem na volnobehu v klude mi otacky drzia dobre aj pri zaradeni rychlosti, ale ako nahle pocas jazdy vyhodiim rychlost klesnu a zhasiina mi motor... a zakzdim ked vyradim rychlost bud zhasne motor alebo otacky klesnu tak ze mi svetla skoro zhasnu a sem tam to skoci na tych 900ot. Editováno: 26. Listopad 2008, autor: Relic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Tak to jsme na tom uplně stejně.Já mám 2,0l 85KW.Zatím,abych mohl jezdit tak jsem to potahnul na lanku.Jako provizorium to funguje,než bude čas na hledání příčiny.Tobě to ale nepomuže ty máš elektrunický plyn. Snad nám někdo poradí. :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 26. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 ne ja mam tiez na lanku plyn...kompenzujem to z nohou stale tlacim plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Tak než se příjde na to čím to je,posuň zajišťovací pojistku u škrtící klapky o pár drážek,tak aby to nezdechlo. Není to oprava,ale dá se s tim jezdit,aby to při každém zastavení nezdechlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 26. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 ty tam mas take drazky??ja mam iba jednu hm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Já jich tam mám aspoň 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 26. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 a teraz mas kolko otacok na volnobech?hm neviem mas novsi model asik preto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 (editace) 850-900ot/min kol117 Editováno: 28. Listopad 2008, autor: olisoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 27. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 no tak potom aky problem mas??hm??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Probllem je v tom,že otáčky má hlídat elektronika a ne seřizovat je dorazem lanka.to je na to aby se tím dalo jezdit,ale oprava to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Chlapi, já bych to viděl, že máte zašpiněnou škrtící klapku a mělo by pomoct její vyčištění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 28. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Chlapi, já bych to viděl, že máte zašpiněnou škrtící klapku a mělo by pomoct její vyčištění... tak ja v to dufam v pondelok pojdem za chlapiikom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Taky bych to viděl na špinavou škrtící klapku. Naše Felda se chovala velmi podobně. Před křižovatkou sundat nohu z plynu, šlápnout na spojku a motor zdechl. Klapka jen na autě prostříkána a už čtyři roky je pokoj-ťuk ťuk na dřevo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Joto bude asi ta klapka! Skús otočiť kľúč do prvej polohy, chvíľu počkaj a potom až naštartuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Čemu to pomůže? Já tak startuju vždycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 29. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 aj ja tak vzdycky startujem myslim ze to je jedno....a da sa tu klapku vycistit aj doma alebo to treba odborne a pak aj nastavit nieco v systeme??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Čemu to pomůže? Já tak startuju vždycky Mno ja tak tiež ale kedysi mi robilo niečo podobné, ale keď som ju nechal nech sa nastaví dlhšie - ono to niekedy trvalo skoro minútu tak potom mi to už neblblo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Relic Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 ta ja len ze vycistenie a nastavenie skrt klapky a uz to fakciii jako hodinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.