tapir Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 Měl někdo stejnou závadu? Co a kde je potřeba hledat? Poraďte ať to nehledám celej den. V servisu by mě zase stáhli z kůže. Myslím že by to mohla být nějaká netěsnost hadic ale žádné syčení se neozývá ani při přidání plynu. Díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 jak se ta závada jmenuje není to náhodou pokles tlaku turba??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 zkontroluj všechny hadice od turba ke klapce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapir Vloženo 27. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 jak se ta závada jmenuje není to náhodou pokles tlaku turba??? Je to přesně spojení turbodmychadla se škrtící klapkou, pokles tlaku, myslím že to už někdo popisoval že měl prasklé 2 hadice já ani nevím kolik jich tam je bude mi to dělat známej ale myslel jsem že někdo poradí konkrétně a tím si ušetříme hledání a jak jsem říkal nikde to nesyčí tak to bude asi problém najít. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 no mě to taky hlásil vag a po čase mi to zmizelo, jak jsem vyměnil origo hadice za silikonové od AUTOBAHN 99 a všechno je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Závada velmi častá na tomto motoru, jezdil jsem s tím 3 roky(17705), když se to onehdá hledalo, tak se nic nenašlo, pokud auto jezdi a nedělá brikule neřešil bych...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapir Vloženo 28. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Závada velmi častá na tomto motoru, jezdil jsem s tím 3 roky(17705), když se to onehdá hledalo, tak se nic nenašlo, pokud auto jezdi a nedělá brikule neřešil bych...... Jsem spíš typ že když je něco špatně chci to mít v cajku tohle bych neřešil ale ráno když je zima tak auto jede až když spadne sytič jinak chcípá a cuká a pak další věc že to přičítám i vyšší spotřebě možná se mýlím a je to nohou ale přijde mi že takhle nepracuje správně turbo a pak to víc chlastá myslím že při 130 po dálnici je průměr 8,5 docela dost a t.j. vlastně ve finále 9litrů. Mám to načipovaný na 200 koní tak možná tohle bylo špatně i když jede nádherně. Jak říkáš ty možná je lepší tyhle věci někdy neřešit a jezdit zaplaťpánbu za ty ceny benzínu co jsou. Jsem zvědavej jak dlouho to vydrží. Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Ta spotřeba 8,5 je božská, z dlouhodobýho hlediska určitě...to říkám ze zkušenosti já:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 no já s touto závadou nepozoroval žádné cukání ani zvýšenou spotřebu to je zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Já jo, ale pak se to nějak srovnalo a byl klid...nevím asi stačí jen malá netěsnost a chyba je na světě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Mne vyhadzovalo tuto zavadu a aj lietali otacky. Vycistil som skrtiacu klapku spravil zakl. nastavenie a od vtedy som prasatko svietit nevidel (cca rok) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 muže tahle závada zpusobovat to že když se rozjíždím na jedničku tak mě to někdy jakoby zarazí do sedačky a někdy ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Jo může, takový trhnutí nebo vynechání motoru to je právě ono.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 no mě právě že když se rozjíždím na jedničku tak to jakoby zarazí do sedačky a někdy ne muže to být i tím???a když vypnu motor a za chvíli nastartuju tak to jede i s tím rychlým akceleračním efektem zaražení do sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Asi tak: chceš se rozjet zostra, auto se rozjede, ale jakoby ho něco přidusí, ubere v zátahu a hned zas zabere, pak to citis jako ze zatlaci do sedacek, protoze to udela takovej jakoby skok ve výkonu...takhle mi to občas dělala Rska, a je pravda že ta umí zatlačit....pořád vzpomínám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Pozeral si tu klapku? - robota cca 5min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 tak nastavena škrtící klapka a vypadá to že to bylo tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 tak problem se zase objevil asi se budu muset podívat na hadičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 bylo mi řečeno že přehrátím software na řj. se někdy tahle závada uplně odstaní, jdu an chip tak uvidíme ale problém s cukáním jsem vyřešil novým nastavením škrtící klapky přes vag-com a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 tak přišel jste na něco??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Jsou to děravé hadičky pod sacím potrubím u motoru.X-krát tady popisováno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 kde pod sacím potrubím u motoru nevím kde se to myslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 kde pod sacím potrubím u motoru nevím kde se to myslí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Za ovládacíma ventily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapir Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Takže závada v mém případě objevena a hned odstraněna po sundání plastového krytu motoru byla zpuchřelá hadice která je hned nahoře jako vývod asi plynů z víka ventilů a je dobře vidět stojí jako origo díl docela kotel cca 1000 ale stojí to rozhodně za to auto odspodu zabírá tak 2x líp a jede jako z praku proto doporučuji nejdříve všem optickou kontrolu hadic podotýkám že jsem nic neslyšel až viděl. Takže asi takhle a budu to sledovat dál i když myslím že je snad vyřešeno definitivně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.