dastax Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Taky mi to hlásilo, na nic se nepřišlo... a vypadávalo mi turbo. Takže jsem nakonec včera vyměnil turbo za nové....uvidíme, snad to bude šlapat...ale 15tis. v prrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Kuci u me tato chyba znamenala spatnou vahu vzduchu....vymenil sem a bylo vse ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapir Vloženo 10. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2009 No jak je vidět tahle závada může být asi cokoli a u každého něco jiného takže já to vyřešil s tím že i ráno už auto jede normálně a všem přeji hodně štěstí při odstraňování závady. Holt je to nabytý auto elektronikou.Ono se zase brzo objeví něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maerin Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 No jak je vidět tahle závada může být asi cokoli a u každého něco jiného takže já to vyřešil s tím že i ráno už auto jede normálně a všem přeji hodně štěstí při odstraňování závady. Holt je to nabytý auto elektronikou.Ono se zase brzo objeví něco jiného. Ahojte a sviecky tam mate ake ? mne to tiez obcas cukne hlavne pri rozjazde a niekedy sa mi zda ze slabsie taha a ked je teple tak ma vyššy volnobeh ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 no k těm svíčkám nikdo mi neodpoveděl chci dát DENSO IRIDIUM bude to lepší?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maerin Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 no k těm svíčkám nikdo mi neodpoveděl chci dát DENSO IRIDIUM bude to lepší?? no to neviem ani ja vraj tam maju byt titanove zo špičkou ani ja tam nemam origoš do toho motora iked v mitotechne mi tvrdili ze su super ale ja si myslim svoje dal by som tam tie čé tam maju byt len su drahe ....... ale raz ich tam dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Takže závada v mém případě objevena a hned odstraněna po sundání plastového krytu motoru byla zpuchřelá hadice která je hned nahoře jako vývod asi plynů z víka ventilů a je dobře vidět stojí jako origo díl docela kotel cca 1000 ale stojí to rozhodně za to auto odspodu zabírá tak 2x líp a jede jako z praku proto doporučuji nejdříve všem optickou kontrolu hadic podotýkám že jsem nic neslyšel až viděl. Takže asi takhle a budu to sledovat dál i když myslím že je snad vyřešeno definitivně. Jo, potvrzuju. Tato hadička mi taky odešla. Nová asi 1100Kč. Nicméně občas se mi rozsvítí kontrolka elektroniky motoru i po výměně hadičky, po čase zhasne a je klid. VAG hlasi výše popsanou chybu. Moc to neřeším. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ) Svíčky ve své O1 1,8T používám originál NGK PFR6Q ) závada 17705 - v mém případě problém v gumových hadicích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 muže tahle vada mít za následek že někdy to auto netáhne jak má a je pomalejší??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 muže tahle vada mít za následek že někdy to auto netáhne jak má a je pomalejší??? Může, pač tlak je nižší... Ale najdi tu hadičku či spoj, který netěsní...to je titěrná práce. Stojí to za to? Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 to nebude v hadicích, to by dělpořád to bude asi ventil N75 nebo váha vzduchu????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Tak nakonec to ani u mě turbem nebylo...takže jsem vyhodil 15 tisíc nakonec to byla snad váha vzduchu, už mám najeto 800km a bez poblémů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 no přesně váha nebo ten N75 ventil ale ted nevím, váha se dá bestak přemeřit WAGem ne jestli je dobrá??? a dá se i ten ventil přeměřit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Prvně kounout po hadicích.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 ale přece hadičky by to dělaly pořád a ne po oddychu 5min to bylo v pořádku ne??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 By ses divil,dělalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 By ses divil,dělalo... Mozem taktiež potvrdiť, voľná hadica odvetrávania priestoru od kľukového hriadeľa mi robila podobné problémy, a nebolo to stále ale iba občas, odkedy som spoj utiahol, auto šlape ako má bez akýchkoľvek problémov, takže poriadne skontrolovať všetky hadice a aj spoje,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 dobře nechám si poradit, zkontroluju hadičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 u me to byl napriklad deravy deceleracni ventil, dira v plastove trubce odvetravani a derava hadicka , ktera vede k regulatoru tlaku paliva Od te doby to zase jezdi paradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 no volal jsem přímo do škoda servisu a tam mi řekli že tahle chyba je na 99% turbo, že je regulovatelné a že ej to tím je to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 no mě přes zimu nebyla tahle závada vubec až ted když je tepleji ale nijak nezaznamenávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.