mira Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Jsem laik...a to uplný....chtěl bych noťase,chtěl bych ho na internet doma,na občasné zkounutí filmů,a fotek....+vypálení cd.....hry nehraju a hrát nebudu.cena do 10000kč..značku nevím,obrazovka max 15 palců.....poraďte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Jak uz jsem tu jednou psal... Aktualne NEJPRODAVANEJSI NOTEBOOKv CR! Pred 14 dny jsem koupil sestre k Vanocum HP6735s, po nainstalovani WinXP me PRIJEMNE prekvapil. Za 12.000Kc je to velmi dobry notebook! Podle me nema konkurenci v pomeru cena/vykon. Ma integrovanou grafiku (tu nejlepsi co se ted dela) a neni problem na nem hrat NHL09, popripade PES09. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58479 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Guide Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Cau, vlakno o nakupu NTB je v sekci OctII - ostatni. ja zrovna vybiram taky - levny, ale aby mel FireWire. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 No na FireWire se dá koupit cardbud redukce, takže v poklidu to můžeš pořešit tak. Jinak ty HP jsou asi nejvhodnější v oné cenové relaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 ma nekdo nejake zkusenosti s timhle popripade jiny v podobne konfiguraci s podminkou 17" http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv7-1199ec-d102271.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Tak jestli taky muzu pridat nejakou tu zkusenost... cela nase trida ve skole pracuje na pc a 7 ze 16 lidi si koupilo HP notebook. Po roce ve tride neni ani jeden jediny HP, vsechny se reklamovaly a misto nich maji znacky. Dal... bratr doma ma taky HP a uz se nemuze dockat, az ho vymeni. Ale tezko se bude vybirat nejaky spolehlivy notebook kolem tech 10000,- podotykam, ze vsechny ty HP notebooky mely 17" monitor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 tak vybiram neco kolem 30000,- tam by to snad nemuselo byt tak hrozne navic dle meho hodne zalezi na zachazeni s notebookem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 No tak my mame na firme vsichni notesy HP a zatim zadnej problem, naopak spolehlivost a pripadne i servis je uplne nekde jinde nez treba asus, acer apod. Kazdopadne dell je taky pekna zalezitost ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 (editace) Řada pavilion od HP není žádné dělo, je to měkký plasťák...., jedině jinou řadu. Dell je na úrovni. Nebál bych se Acera, od uvedení řady Extensa s šasi ProFile a řady Aspire s šasi Gemstone se reklamace rapidně snížily. Poměr cena výbava/výkon je výborný. No a servis? Ano trvá déle(1-2 týdny, málokdy do měsíce), ale PPL přijede, odveze, zase doveze...zadarmo. Editováno: 1. Prosinec 2008, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 ja jsem vybiral Dell a HP - pro Dell hraje jednoznacne servis to co nabizi ted nema dle meho konkurenci myslim tim v cene notebooku, bez prikuponi servisu. Nakonec jsem si vybral HP, pro me tam meli lepsi konfiguraci ale treba u Della 2x500GB HDD taky slusny lakadlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 (editace) Co se týká vyšší cenové hladiny, tak jednoznačně Delly. Jsou to držáky, snesou dost brutální zacházení, trochu sice připlatíte oproti HP a budou mít krapet horší konfiguraci, ALE výše zmíněný servis Dellu (24/7, okamžité zapůjčení náhradního stroje) je nepřekonatelný a pro firmy jedinečný. Konfigurace není vše. Editováno: 1. Prosinec 2008, autor: flames Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Ja uz teda jedu treti notas a ten posledni je Appel a zatim spokojenost je to ale jinej svet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 (editace) všechny noťasy okolo 10.000 jsou spotřební sračky-to je potřeba si uvědomit????? slušné začínají od 25.000 a špička je IBM-ale pozor,né LENOVO Editováno: 1. Prosinec 2008, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Ono tech IBM uz moc neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Ale jsou,ale cenově dost vysoko.Ale za kvalitu se platí,bohužel-nebo bohudík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Btw nejsem si jistej zda-li jeste vubec nejake notebooky primo IBM vyrabi, skoro bych rekl ze nikoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 jo,řada T je ještě IBM.je fakt,že bůh ví kdo to vyrábí,ale je to pořád v konstrukci starých dobrých IBM.kov.panty,magneziové tvrzené víka atd.to zůstalo a taky techn.ochrany disku atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 No kdyz kouknu na stranky IBM tak zadne ntbky tam uz nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 jj,asi už to vše vzalo lenovo.Ale ty noťasy řady T jsou pořád,jak jsem psal pod bývalou technolobií orig.IBM.Mají označení TP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 cosby: Lenovo má koupený práva na značku IBM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ja mam ted HP NC6120 (uz tretim rokem) a nemuzu si stezovat... Vzhledem k tomu ze je to pracovni nastroj a je temer furt v behu, tak slouzi dobre. kdybych si kupoval NTB tak by to byl DELL a pak HP... ostatni ani nezminuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Tak samozrejme bych tu nerad radil spatne, ale docela me prekvapuje, ze nikdo nezminil znacku TOSHIBA, sice jsou malinko drazsi, ale naprosto spolehlivy drzaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak to tu zas trošku oživím. Situace mě nutí koupit (a to docela rychle) notebook. Teď akutně bude sloužit spiš jen na internet, mail a Excel mimo domov, později jistě nalezne širší uplatnění. Budu ho téměř denně převážet autem. Co jsem tak honem rychle hledal, tak mě zaujalo toto (kolem +/- 15000 Kč) Compaq Presario http://www.ecomfor.cz/zbozi/trhak-presario...aspx?p=z:143197 Acer Aspire http://www.ecomfor.cz/zbozi/aceras5535-623...p=z:139006& Acer TravelMate http://www.ecomfor.cz/zbozi/acer-tm5530-70...p=z:121298& Compaq 6735s http://www.ecomfor.cz/zbozi/hp-compaq-6735...aspx?p=z:133831 Všechny tyto se mi zdají parametrově velmi podobné až stejné, u prvních dvou mi přijde (vzhledem k časté práci s excelem) jako velké plus plná numerická klávesnice. Tož poraďte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 já sice pc moc nerozumím, ale za sebe nedoporučuji Acer, špatné zkušenosti, bohužel ne jen moje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 já sice pc moc nerozumím, ale za sebe nedoporučuji Acer, špatné zkušenosti, bohužel ne jen moje... Acer je opravdu nic moc, ale za to levná značka....velké notebooky neumý, ale já osobně jsem majitelem malého Acer One 150 a jak dle testů, tak dle mých uživatelských zkušeností výbornej Mini Notebook PS: u velkýho noťase bych šáhl k Asusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.