JasteR Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 (editace) Hraje nekdo Test Drive Unlimited ? Video pro info:ZDE Editováno: 27. Listopad 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 jojo chvíli jsem to hrál..good hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 jojo chvíli jsem to hrál..good hra Potrebovla bych najit tuning shop na fordy a covette nevis kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Tak uz jsem nasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 hravam sem tam ale kdyz to vyslo tak sem si to nekoupil a ted uz je mi to lito tak pockam na naky novy treba ale sem tam si zasmazim , ono ne vsude letis se saleenem vzduchem ve 400 kmh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 zrovna ted v tydnu sem to zacal zase hrat (uz asi po 5), naposled sem to dohral nekdy v lete a zas me to chytlo jedna z mala her kde i kdyz jezdite od niceho k nicemu tak je to zabava, a sou tam dva nejlepsi zavody na zahnani nudy (uz nevim presne mena) ale kazdej trva 1hod cista jizda ...parada, uz na to hrani moc casu neni ale sem tam se na komplu vyblbnu a pak sem v realu na silnici klidnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 tak ten hodinovej me dokaze tak akorat nas*at kdyz ho dojedu o minutu pozdejs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 díky za tip, kouknu na to to bude určitě zabiják času, chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjubas Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Znam celkem dobře,když tom vyšlo,měl jsem ještě mrzáka kompa,ale pak přišla obměna a hrál sem. ZAbiják času to teda je,ono vlastně skoro každá hra. Ted už času moc neni,takže jen občas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 pekny uz sosam z torrentuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Jasny hraju,je to mazec hra,zacal sem s Audi A3 pak Nissan 350Z Nismo a nyni se vozim ve Ferrari Maranello .. Na to ze sem to zacal snad po pul roku hrat teprv pred 2 dny od znova tak dobry postup ) Sice Enzo je jina trida,ale Maranello je taky v poho Rozdil o proti nizmu je citelny,hlavne co se tyka ovladatelnosti kary doporucuju TDU Dobra gameska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Navnadili jste mě na tu hru a chci si ji stáhnout z torrentu, ale nevím jestli je toto ono? odkaz smazán - warez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 TEST DRIVE UNLIMITED ...jasny, to je ono, vyber si torrent rovnou na image, ty zabaleny RARy byvaji vetsinou chybovy (z vlastnich zkusenosti). vcera sem si zajel TOUR OF THE ISLAND(cca200km) s galardem - 46min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 to krozo: díky za odpověď. Asi jsi viděl odkaz ještě než mi ho smazali, tak ti budu věřit, že je to ono a začnu stahovat PS: omlouvám se adminům (P2M) za warez, neuvědomil jsem si to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 18. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 (editace) Skoda jen ze hra neni zrovna moc stabilni, uz jednou sem resil ze se nechtelo ukladat , pady do win apd a to sem si vyjmecne koupil original... Editováno: 18. Prosinec 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.