Publikováno Listopad 27, 200816 r Už jsem to sice psal v Instalačních manuálech, ale nevim jestli tam nekdo z vas chodi... sundaval jste uz nekdo kliky? Ty zadni se mi vubec nepodarilo vyndat, predni sly jak po masle. Krytka zaslepky jde vymenit.
Listopad 28, 200816 r To je divné, tie zadné by mali ísť tak isto, ako tie predné - jediný rozdiel je, že zadné majú len 1 šrób. Keď sa ti podarilo vybrať tú záslepku, nešli vôbec vytiahnuť? Malo stačiť už len trocha povoliť, odháknuť lanko a kľučku potiahnuť dozadu. Keď si povoľoval ten šrób, držal si kľučku vytiahnutú?
Listopad 29, 200816 r Autor Tak nakonec se mi povedlo jednu zadni vyndat, proste jsem za to nejak skubnul a sla ven, tak jsem tam nahodil tu lakovanou, nandal zaslepku a zacal utahovat sroub, jenze zaslepka tam nedrzela, tak jsem zas povolil sroub o 9 otacek (po 9 otackach sla vyndat zaslepka) a cely postup opakovat, zas nic, tak jsem zaslepku vyndal a najednou mi ten aretacni krouzek zapadl do dveri (pricemz sroub jsem neotocil vic jak 9krat), tak jsem sundal tapec a snazil se ho tam asi na desetkrat pridelat a nic, uz jsem na to nemel cas, takze jsem musel odstavit auto k tatovi do garaze (nechci stat na parkovisti bez zaslepky) a asi s tim pojedu do servisu No zacinam litovat, ze jsem se do toho poustel Ty predni sly uplne lehce.... Upraveno Listopad 29, 200816 r od PMA
Duben 10, 201114 r jak se prosim vás vyndavají přední kliky? nebo nemáte nějaký manuál, kde je to popsaný? díky
Květen 31, 201411 r Ahoj, chtěl bych se zeptat jak sundat zadní kliky. Já tam boužel žádný šroub vůbec nemá, pouze díru. Nějaké rady nebo nápady? Dle příručky tam stačí strčit cosi ohnutého a jakoby odjistit tu zásleku, podobně jako u předních šroubem na aretaci. Ale zaboha na to nemůžu přijít jak na to. děkuju
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.