PMA Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Už jsem to sice psal v Instalačních manuálech, ale nevim jestli tam nekdo z vas chodi... sundaval jste uz nekdo kliky? Ty zadni se mi vubec nepodarilo vyndat, predni sly jak po masle. Krytka zaslepky jde vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 To je divné, tie zadné by mali ísť tak isto, ako tie predné - jediný rozdiel je, že zadné majú len 1 šrób. Keď sa ti podarilo vybrať tú záslepku, nešli vôbec vytiahnuť? Malo stačiť už len trocha povoliť, odháknuť lanko a kľučku potiahnuť dozadu. Keď si povoľoval ten šrób, držal si kľučku vytiahnutú? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 29. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 (editace) Tak nakonec se mi povedlo jednu zadni vyndat, proste jsem za to nejak skubnul a sla ven, tak jsem tam nahodil tu lakovanou, nandal zaslepku a zacal utahovat sroub, jenze zaslepka tam nedrzela, tak jsem zas povolil sroub o 9 otacek (po 9 otackach sla vyndat zaslepka) a cely postup opakovat, zas nic, tak jsem zaslepku vyndal a najednou mi ten aretacni krouzek zapadl do dveri (pricemz sroub jsem neotocil vic jak 9krat), tak jsem sundal tapec a snazil se ho tam asi na desetkrat pridelat a nic, uz jsem na to nemel cas, takze jsem musel odstavit auto k tatovi do garaze (nechci stat na parkovisti bez zaslepky) a asi s tim pojedu do servisu No zacinam litovat, ze jsem se do toho poustel Ty predni sly uplne lehce.... Editováno: 29. Listopad 2008, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 njn, s těmi černými to ale fakt vypadalo taky dobře..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 29. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Ale hlavne to fungovalo tak jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 jak se prosim vás vyndavají přední kliky? nebo nemáte nějaký manuál, kde je to popsaný? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Svoboda Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Ahoj, chtěl bych se zeptat jak sundat zadní kliky. Já tam boužel žádný šroub vůbec nemá, pouze díru. Nějaké rady nebo nápady? Dle příručky tam stačí strčit cosi ohnutého a jakoby odjistit tu zásleku, podobně jako u předních šroubem na aretaci. Ale zaboha na to nemůžu přijít jak na to. děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.