karlos3 Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Už někdo lepil na 5.té dveře ten novej facelft.nápis Octávia ??? Zajímalo by mě jen jestli si to někdo z faceliftu přesně odměřil kde to má přesně být........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Tiež som na to pozeral žeby som ho vymenil... A volal som kamošovi predajcovi a tvrdil mi, že je rozdiel vo vzdialenostiach podľa toho či je combi ale hatchback... Ale sľúbil mi že to odmeráá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Vám se líbí ten nový font? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Líbí a taky se na něj chystám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 28. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Tak je určitě 100x hezčí než ty starý....ty jsem okamžitě sundaval....Škoda že nešlo a vždy z výroby objednat nejen bez označení motorizace,ale i modelu jako tomu je u VW,Audi...Ten novej font je naopak pěknej!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 karlos3: můžeš trochu popsat postup, jakým jsi to sundával a jak to šlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 28. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Tak v létě stačilo auto postavit prdelí na sluníčko,nechat to prohřát a šlo to dolu jednoduše...podebrat nehtem a bylo dole.....v tomhle počasí stačí horkovzduška nebo i fén,prohřát to a musí to jít taky krásně...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 (editace) jakýkoliv nápisy na zadku jsou blbý. já je na všech autech sundávám (snad kdyby jednou třeba RS4, STI, M3 apod, to bych asi kousnul) a je to docela jednoduchý, jen to chce trochu trpělivosti. nahřívám fénem a pak opatrně odtrhávat...největší pakárna je pak sundat to zbytkový lepidlo... Editováno: 29. Listopad 2008, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Lepidlo by mělo jít technickým benzinem nebo lihem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 já mám teď mít páté dvéře bez nápisu, měním je za nové a právě taky nevím zda dát za 350Kč facelift nápis nebo vůbec nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Já koupil nápis na aukru asi za kilo a tady na foru se prodává taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 ta škodovka jsou takový svině.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) Mne osobne sa viac pacil stary font, posobil maximalne elegantne a luxusne. Ten novy je len ako technicke pismo zo sablony... Ale zase ma stve, ze prahy maju stale stary font a to sa do novej teda nebude hodit... Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2009 Zajímalo by mě jen jestli si to někdo z faceliftu přesně odměřil kde to má přesně být........ takto to má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McViper Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Nový font vypadá líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.