Přejít na obsah

Ostřikovače neostřikují


FUGAS

Doporučené příspěvky

V poslední době mám problém s ostřikovačema. Někdy v léťě se hodně snížil tlak, pod kterým sříká tryska na straně řidiče, ale nijak jsem to neřešil, protože zbytek stříkal dobře. Teď z ničeho nic to začalo blbnout úplně, na mojí straně to nestříká skoro vůbec, na straně spolujezdce to někdy stříká málo, a někdy vůbec. Vzadu to na okno taky vytéká tak nějak pod malým tlakem. Nezdá se mi, že by to mohlo být nějak ucpaný, protože používám výhradně směsi od sheronu, a když už to chci naředit, tak zásadně destilkou, takže nevím, čím by to mělo být ucpaný. Mám podezření, že odchází motůrek, ale vrčí normálně, tak nevím. Hlavně když jsem hledal tady na fóru a zjistil jsem, když se chci dostat na tu nádržku, že musím rozebrat půl auta, tak mě to zrovna nepotěšilo. Máte někdo zkušenosti, v čem by mohl být problém?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkuste nejdřív zkontrolovat trysky. Mě to taky stříkalo blbě, teda spíš vůbec. Příčina - byl povylezlej ten plastovej hajzlík s dírkou uprostřed, co je zastrčenej v tý "chaloupce" ostřikovače (sorry za "übertechnickej" popis :) ). Místo aby voda stříkala na sklo, šlo to všechno nahoru na hranu kapoty. Stačilo ten plast zastrčit zpátky dovnitř a funguje to jako nový. A až to vyleze příště, použiju asi lepidlo... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zanesene trisky ostrekovacou.Vybrat nechat namocene cez noc v octe. Ocot povoli vodny kamen co je v triskach. PREFUKNUT opacnim smerom jak ide kvapalina. Ak nepomoze tak nove trisky kupit. Moze bit aj zalomena hadicka preto to nestrieka. ;):)

Jak si je vyndával?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam troska inu otazku ale tiez sa tyka ostrekovacou ale na xena .. daju sa nejako odskusat trysky ci funguju ?? chcem dorobit ostrekovace na svetla ale chcem sa najprv ujistit ze funguju vie mi niekto poradit ako na to?? dik

Hledej v Instalačních manuálech, NoiseR tam dal podrobný návod i s obrázky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj ale on ich enskusal ale rovno montoval ..a ja ich chcem najpr vyskusat ci funguju...

Myslím že to je jednoduché,sání u čerpadla ponoř do destilované vody napoj 12voltů, hadičky od motorku napoj na trysky posť proud a skoušej. :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...