FUGAS Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 V poslední době mám problém s ostřikovačema. Někdy v léťě se hodně snížil tlak, pod kterým sříká tryska na straně řidiče, ale nijak jsem to neřešil, protože zbytek stříkal dobře. Teď z ničeho nic to začalo blbnout úplně, na mojí straně to nestříká skoro vůbec, na straně spolujezdce to někdy stříká málo, a někdy vůbec. Vzadu to na okno taky vytéká tak nějak pod malým tlakem. Nezdá se mi, že by to mohlo být nějak ucpaný, protože používám výhradně směsi od sheronu, a když už to chci naředit, tak zásadně destilkou, takže nevím, čím by to mělo být ucpaný. Mám podezření, že odchází motůrek, ale vrčí normálně, tak nevím. Hlavně když jsem hledal tady na fóru a zjistil jsem, když se chci dostat na tu nádržku, že musím rozebrat půl auta, tak mě to zrovna nepotěšilo. Máte někdo zkušenosti, v čem by mohl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 mam rovnaky problem, ale v pocatecnim stadiu. jde to slabe na vodicovej strane a skor pena ako ostrek. planujem vymenit trysku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Zkuste nejdřív zkontrolovat trysky. Mě to taky stříkalo blbě, teda spíš vůbec. Příčina - byl povylezlej ten plastovej hajzlík s dírkou uprostřed, co je zastrčenej v tý "chaloupce" ostřikovače (sorry za "übertechnickej" popis ). Místo aby voda stříkala na sklo, šlo to všechno nahoru na hranu kapoty. Stačilo ten plast zastrčit zpátky dovnitř a funguje to jako nový. A až to vyleze příště, použiju asi lepidlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Zanesene trisky ostrekovacou.Vybrat nechat namocene cez noc v octe. Ocot povoli vodny kamen co je v triskach. PREFUKNUT opacnim smerom jak ide kvapalina. Ak nepomoze tak nove trisky kupit. Moze bit aj zalomena hadicka preto to nestrieka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 To se mi právě nezdá, že by tam byl vodní kámen když používám jenom kupovanou kapalinu a případně destilku. Podle by se tam mohl udělat kámen max. z normální vody z kohoutku, tu tam ale právě proto neleju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Zanesene trisky ostrekovacou.Vybrat nechat namocene cez noc v octe. Ocot povoli vodny kamen co je v triskach. PREFUKNUT opacnim smerom jak ide kvapalina. Ak nepomoze tak nove trisky kupit. Moze bit aj zalomena hadicka preto to nestrieka. Jak si je vyndával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 mam troska inu otazku ale tiez sa tyka ostrekovacou ale na xena .. daju sa nejako odskusat trysky ci funguju ?? chcem dorobit ostrekovace na svetla ale chcem sa najprv ujistit ze funguju vie mi niekto poradit ako na to?? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 mam troska inu otazku ale tiez sa tyka ostrekovacou ale na xena .. daju sa nejako odskusat trysky ci funguju ?? chcem dorobit ostrekovace na svetla ale chcem sa najprv ujistit ze funguju vie mi niekto poradit ako na to?? dik Hledej v Instalačních manuálech, NoiseR tam dal podrobný návod i s obrázky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 jj ale on ich enskusal ale rovno montoval ..a ja ich chcem najpr vyskusat ci funguju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 jj ale on ich enskusal ale rovno montoval ..a ja ich chcem najpr vyskusat ci funguju... Myslím že to je jednoduché,sání u čerpadla ponoř do destilované vody napoj 12voltů, hadičky od motorku napoj na trysky posť proud a skoušej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Jak si je vyndával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Pěknej obrázek. Větší by nebyl? Z jaký knížky to máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Tie ostrekovace len vylupnes. Je to z DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Dík. Zejtra zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.