Přejít na obsah

Jaké koupit letní pneu?

TomasB

Doporučené příspěvky

sakra, jsem to ale lama, sory, ony to jsou zimáky.

Takže mám na výběr toto:

Continental ContiPremiumContact 2, Continental FR ContiSportContact 3 N1 , Dunlop SP Sport Fastresponse XL , Goodyear 91 Eagle F1 Asymmetric FP N0 , Goodyear Excellence XL , ještě nějaké Micheliny a pak divný značky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestli se můžu zeptat, co tě k tomu vede? Continental CSC 3 jsi zavrhnul jen kvůli ceně, protože jinak vypadaj stejně? Kdybych se držel cenaxkvalita, tak by ty 3ky měly být teoreticky lepší. Mně docela zaujaly i ty Dunlopy, mají větší zátěž, ale jelikož z toho jen usuzuju, že by měly bejt bytelnější, tak se třeba pletu.

Odkaz ke komentáři

No Vaše diskuze mě přivedla k zajímavý myšlence - co skutečně udělat téma kde budou moct návštěvníci fóra si vyměňovat zkušenosti s gumama. Když se podívám na testy gum tak ty samý jen v jiným rozměru dopadají jinak. Fabiáci nelezou do Octávek a obráceně a člověk občas shání do rodiny i jiný rozměr. Takže by se to možná mohlo hodit.

Jinak Tome Barumky zavrhni, chvíli jsem je měl v 17", sice ten starší typ, ale děs. A vzhledem k tomu, že je máš na služební a nejspíš je neplatíš a km nalítáš dost tak osobně bych doporučoval Continental Sport contact 2či 3 nebo Bridgestone ER300. S oběma spokojenost

Víš Petře, kolik rozměrů je jen na modely škodovek??? A co pak, pokud si zakladatel tohoto tématu, náš místní obecní v*l, usmyslí, že tu pořeší rozměr, který je úplně mimo??? :kuk: Od toho má net a testy.

TomasB: Jelikož jsi v Lampárně, nic se promazávat nebude, protože tady se řeší všechno, to by se pak mohlo máznout celý tohle vlákno... O gumách na Mondeo na Skodahome...

Odkaz ke komentáři

A kde bys ho chtěl umístit? Když bude tady, bude plný OT (v Lampárně se smí) a jinde zase zapadne. Možná by šlo z jednotlivých témat, co jsou v sekcích dle modelů, udělat odkazy na jedno "super-téma", ale to zase nevím kam by se dalo. Něco stoprocentně asi vyřešit nikdy nepůjde.

Odkaz ke komentáři

A kde bys ho chtěl umístit? Když bude tady, bude plný OT (v Lampárně se smí) a jinde zase zapadne. Možná by šlo z jednotlivých témat, co jsou v sekcích dle modelů, udělat odkazy na jedno "super-téma", ale to zase nevím kam by se dalo. Něco stoprocentně asi vyřešit nikdy nepůjde.

Co třeba "ostatní diskuze" - mezi instalační materiály a lampárnu? Jasný nevyřeší se všechno, ale zjednodušší to hledání když někdo shání

Odkaz ke komentáři

Víš Petře, kolik rozměrů je jen na modely škodovek??? A co pak, pokud si zakladatel tohoto tématu, náš místní obecní v*l, usmyslí, že tu pořeší rozměr, který je úplně mimo??? :kuk: Od toho má net a testy.

TomasB: Jelikož jsi v Lampárně, nic se promazávat nebude, protože tady se řeší všechno, to by se pak mohlo máznout celý tohle vlákno... O gumách na Mondeo na Skodahome...

jasně, jak se to místnímu polobohovi hodí... Snad záleží na tom, kdo to založil, nebo to tak není? No jasně, někde se promaže, jinde ne. Ale tohle ubožák jako ty nepochopí nebo spíš nechce pochopit.

Odkaz ke komentáři

Já už nevím, jsem teda polobůh, nebo ubožák? Měl by sis to (nejlíp z Bohunkou od váz z firmy) vyjasnit a napsat nám tu o tom zase pojednání v novém tématu.

Pokud by záleželo na tom, kdo si to založil, pak by mohl chtít promazávat třeba všechny posty mimo svých, což jaksi odporuje podstatě disk. fóra. Odtud potud.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...