vitek84 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Ahoj, dal jsem si do octavie z r.v. 99 faceliftove sedacky s vyhrevem a neumim to zapojit, jedine co mam jsou sedacky a ovladani vyhrevu a nevim si s tim rady.. Pry je k tomu dulezita nejaka ř.j. nic nemam. prosim poradte mi co k tomu mam jeste dokoupit a jak to zapojit? dekuju moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechy Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Ahoj,dal jsem si do octavie z r.v. 99 faceliftove sedacky s vyhrevem a neumim to zapojit, jedine co mam jsou sedacky a ovladani vyhrevu a nevim si s tim rady.. Pry je k tomu dulezita nejaka ř.j. nic nemam. prosim poradte mi co k tomu mam jeste dokoupit a jak to zapojit? dekuju moc za rady tak jsem na tom stejně,mám Clasika a koupil jsem sedačky s vyhříváním,ale nějak nevěřím tomu,že by to mělo přípravené kabely.....jinak mám taky jen sedačky,tak doufám,že nám někdo poradí ......nezlob se,že ti sem píšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Na zprovoznění výhřevu sedaček potřebujete, sedačky s výhřevem, ovládání ,řidící jednoku výhřevu(jsou to dvě relátka) a kabeláž a svorkovnice to je všechno a na zapojení ještě schéma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 A mozete sa inspirovat tu v instalacnych manualoch, je tam navod na dorobenie... Odpadne akurat dorobenie deciek do sedadiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.