Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jake byste mi doporucili auto na caste tazeni podvalu s autem? Diky za tipy

msam dojem ze tato temata by se lepe uchytila v lamparne kam chodi i jini lide nez ti s octaviemi ;)

Kazdopadne neco se slusnym kroutakem a treba i 6ti valec, coz mezi skodovkama nic moc ;)

T.Land Cruiser D4D.jinak se to probíralo na DF fórum a krom Turka každý doporučil Landíka pro jeho spolehlivost

Můj tip je Hummer....

Taky myslím že Land cruiser by byla dobrá volba :palec2:

A nebo Patrol nebo Pajo, zalezi kolik toho chces natahat, ja taham i za X-Trailem. Z moji male zkusenosti jakykoliv vetsi, ktery ma "traktorovy" chod

My používali Micáka Patrola, vydržel 6let, najel něco okolo 560tis., potom jsme to zabalili, ale v zimě jsme jezdili jen jeden rok, to bylo o hubu

Micaka Patrola? A neni to spis nissan? Asi Toyota je dobra, maji ji i Talibanci a ti maji jen kvalitni stroje :D ALe i Patrol na tom nebude spatne

Ano jsem piča, stačí ti to? Místo nissan jsem napsal micák

K tomuto účelu používám BMW 520i E39, především kvůli hmotnostním limitům platících v Německu.

naprostá spokojenost kamaráda je s tímto, Toyota Land cruiser 4,2TD, je ale zapotřeba mít papíry na nákladák, neboť se přesahuje při připojení vleku 3,5tuny. Spotřeba 13l nafty, servis pouze olej, filtry a brzdy, nikdy nic jiného, jo a jednou prohnilej chladič, pendluje stále mezi CZ - D, v autě se i pohodlně vyspíš když je potřeba, vlek za sebou pomalu necítíš, na dálnici drží 160 kopec nekopec s vlekem a autem :-)

post-517-1228304101_thumb.jpg

ses určitě upsal BadySku, přece nejezdí s vlekem a ještě naloženým 16Okm/h, že néééé??? :smich:

Ty si určitě myslel 80km/h ;)

Upraveno od vorlajz
citace předchozího příspěvku je zakázána, čti pravidla!!!

Palo: stane se. horsi kdyby se clovek spletl s jmenem v jine situaci ;) 160? to ten vlek musi letet, ne? Jinak u nas vidim dost tahat vleky VW Transporterem.

BMW E61 a prázdnej vlek za tebou umí letět i 200

jinak transpik T4 se hodně používá ale je pomalej, T5 není žádnej držák - jezdili tu 3 a už je všichni dali pryč

u nás jezdí - sharan/galaxi/alhambra, jeden tu má Dukato (8mi místný bez sedadel) (odveze spoustu dílů i v autě), pak tu jezdí od audi A4, A6 (Allroad), pak nissan pathfinder,

• 1 měsíc později...
  • Autor

A co je lepsi vw passat combi 4x4 2.5TDI nebo vw passat 1.9TDi 4x4 96 kw na podval? PS: A u 2.5 TDi je lepsi 110kw nebo 132kw?

Upraveno od Wollf

z těchto asi tu 180ps

asi záleží co chceš tahat a jak moc řešíš spotřebu :-)

Tak že mě nenapadá nic lepšího než nějakej Medvěd ;)

Upraveno od Mitsubishi

naprostá spokojenost kamaráda je s tímto, Toyota Land cruiser 4,2TD, je ale zapotřeba mít papíry na nákladák, neboť se přesahuje při připojení vleku 3,5tuny. Spotřeba 13l nafty, servis pouze olej, filtry a brzdy, nikdy nic jiného, jo a jednou prohnilej chladič, pendluje stále mezi CZ - D, v autě se i pohodlně vyspíš když je potřeba, vlek za sebou pomalu necítíš, na dálnici drží 160 kopec nekopec s vlekem a autem :-)

od kdy je potřeba na soupravu složenou z auta do 3,5tuny a přívěsu řiďičák na náklaďák ? jsi asi upad nee :smich:

To je focený v Čestlicích u Makra že ?

Upraveno od Mitsubishi

od kdy je potřeba na soupravu složenou z auta do 3,5tuny a přívěsu řiďičák na náklaďák ? jsi asi upad nee :smich:

jestli jsi neupadl ty ?

nikde nepsal do 3,5t

toyota má přes 2t (myslím 2300kg) + vlek (dejme cca 400kg) = 2500kg takže ti zbyde 1000Kg takže pokud nechce vozit jen polský fiaty tak je nad 3500 kg i kdybys padal na hlavu

jestli jsi neupadl ty ?

nikde nepsal do 3,5t

toyota má přes 2t (myslím 2300kg) + vlek (dejme cca 400kg) = 2500kg takže ti zbyde 1000Kg takže pokud nechce vozit jen polský fiaty tak je nad 3500 kg i kdybys padal na hlavu

přečti si vyhlášku, já jsem určitě neupad, ale klidně Ti tu problematiku vysvětlim :smich:;)

Upraveno od Mitsubishi

pokud stačí menší hmotnost tak třeba kámoš má na MV6 psáno 1850KG a vezeš si prdel v hodně pohodlným autu a né nějakým 4x4 co žere 20 nafty a sada pneu kterou brzy sjedeš tě vyjde taky na ranec... :)

nepochybuju o tom že to všichni víte, ale od nového roku je ve vyhlášce že všechny soupravy na 3,5 tuny kde tažné vozidlo je N1, musí mít tachograf a je úplně jedno jestli je to na podnikání nebo soukromě, tak že všechny dodávky, hodně Tranďáků a nějakej off jsou v prdeli lol

post-7995-1231419220_thumb.jpg

post-7995-1231419523_thumb.jpg

post-7995-1231419547_thumb.jpg

post-7995-1231419663_thumb.jpg

post-7995-1231419692_thumb.jpg

Upraveno od Mitsubishi

a nebylo že pokud jízdní souprava přesahuje 3,5t tak musíč mít C řidičák ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.