octaviacombi Vloženo 1. Prosinec 2008 Vloženo 1. Prosinec 2008 ahoj potřeboval bych poradit mám o1 1.9TDI 81 kw r.v. 99 a něco mě bouchá někde na přední nápravě měnil jsem už snad všechno gumy na stabil.,všechny kulaky,silembloky na nápravnici a v ramenách,axiální tahla řízení,tlumiče,uložení tlumičů a boucháto když jedním kolem najedu do díry nebo na hrb někdy při zatáčení díky za rady Citovat
perníkář Vloženo 1. Prosinec 2008 Vloženo 1. Prosinec 2008 co nějaký uvolněný kus plastu, či jiného dílu?? Citovat
octaviacombi Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Vloženo 1. Prosinec 2008 všechno tam mám dotažený několikrát sem to kontroloval Citovat
sandwwich Vloženo 1. Prosinec 2008 Vloženo 1. Prosinec 2008 A co vyfuk? Ja som teraz riesil nieco podobne naprava komplet OK uz som nevedel kam kuknut. Nakoniec bol v prdeli pletenec. Tlaky mal normalne lebo sa rozpadla vrchna vrstva a vyfuk tam lietal ako spinava handra. Teraz kooonecne vsetko OK Citovat
octaviacombi Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Vloženo 1. Prosinec 2008 kouknu na to v jakým je stavu diky za radu Citovat
paulmack Vloženo 6. Prosinec 2008 Vloženo 6. Prosinec 2008 A co ložisko na tlumiči?Máš vyměněný?Mě to taky bouchá a asi to bude ono,ale taky to nevím jistě.Mechoš to musí zvednout a mrknout na to. Citovat
octaviacombi Vloženo 9. Prosinec 2008 Autor Vloženo 9. Prosinec 2008 jo,jo to mám taky asi zkusim ten homokineťák. Citovat
octaviacombi Vloženo 11. Prosinec 2008 Autor Vloženo 11. Prosinec 2008 vyřešeno: vyměnili se kosti stabilisatoru a už to nemlátí. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.