Skolacik Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Zdravim. Planujeme kupit ojazdene auto a vyber za zuzuje a octavka tam ostava. Dnes som na nete narazil na TOTO . Cena je podla mna az trocha nizka, ale predavajuci sa zatial zda byt doveryhodny. Co vy na to? Ide o dovoz z nemecka, sucasny majitel je druhy. Co na to vravite? Nie je niekto z okolia co by sa mi na to skocil pozriet? Lebo ist sa previezt v PP do prievidze nie je len tak. dik za infosky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 moj osobny nazor... rovno by som sa na to vybodol a vyradil ho z vyberu. 185 tis rocnik 2003 a este takato vybava to prinajmensom zavana problemom. ale tak kebyze sa najde niekto kto ti to pojde pozriet prosim ale sam by som sa za tym netrepal v ziadnom pripade. ceny sice v poslednom case isli dole ale toto sa mi zda privela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skolacik Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 (editace) Ved to ze ta cena sa mi nezda. Ale dnes mi ma poslat dalsie foto auta + skusim sa s nim nejak dohodnut, ze by s autom prisiel ak tak sem a pozrel by ho nejaky mechanik zdora dole sprava do lava + oco ma znamych na policii, tak dufam ze to nebude corka edit: Takze predajca sa zrazu spamatal a zisitl ze cenu dal o 100 000sk menej, cize opadol aj zaujem Editováno: 2. Prosinec 2008, autor: Skolacik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Prodejce se asi posral v kině jakože za to chce 28000sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skolacik Vloženo 2. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Tak kedze od tamtej octavky som dal ruky prec pre prestrelenu cenu, obzeral som sa po niecom inom a nasiel som TOTO. Co na to vravite? Nie je to dost nabehanych KM? + na co davat pozor ak tak? co zvyklo odchadzat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 no ak je to skutocny stav km tak sa neni coho bat. 66 kW su spolahlive motory je tu toho na fore o nich popisane vela. napr http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=50880 cena myslim v pohode.zalezi na osobnej prehliadke v akom je stave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Luxusna vybava asi ked ma aj lesteny volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kazisvet Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Mne sa zda ze 66KW motor na O1 combi je malo. Osobne mam klasicku O1 81KW a aj tak sa mi zda ze by to chcelo trosku vacsí vykon. DOnedavna som mal trojdverovu Ibizu so 66KW motorom (TDI) a zda sa mi ze isiel tak dobre ako moja terajsia O1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Kazisvet: nesouhlas, máme 66tku v rodině, sice čiplou. Ale proti tomu motorru se nedá říct křivé slovo, jasný není to závoďák...ale zase nežere, takže za málo peněz, hodně muziky...řekl bych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Naprosto souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 když kouknu na tvůj podpis tak vím proč ale je to pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 66ka jede i bez chipu. Fakt to dostačuje bohatě. Také nemůžu říct křivé slovo. Pokud nechceš machrovat na sprintech tak to stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 To určitě, ale na sprintech bych nemachroval ani chipem... i kdyby by byl jakýkoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 To povedz JasteRovi ! Nevidim dôvod prečo by sa aj 66tka nemohla postaviť na šprint! Inak mnoho ľudí 66kW označuje ako najspoľahlivejší variant TDI v O1! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 (editace) No tak Jaster... ten to má ale hodně upravený. cooler, čerpadlo PD, turbo, vstřiky a co já vim ješte, to je trochu jiný kafe. Klobouk dolů před jeho okťou Editováno: 9. Prosinec 2008, autor: Béda Čech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 tak to áno ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Tak kedze od tamtej octavky som dal ruky prec pre prestrelenu cenu, obzeral som sa po niecom inom a nasiel som TOTO. Co na to vravite? Nie je to dost nabehanych KM? + na co davat pozor ak tak? co zvyklo odchadzat? Nějak nechápu tu páčku na blinkry, něco tam nehraje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 To Heretic: Co tam nehraje?? Tempomat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 noo,kúpil si už auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 (editace) To Heretic: Co tam nehraje?? Tempomat Když jseš tak chytrej tak mi řekni jak ho bude ovládat, přijde mi to právě jako páčka pro multifunkční volant, ale možná jen blbě vidim... Editováno: 14. Prosinec 2008, autor: Heretic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 heretic: to je klasicka tempomatova packa. Co myslis pod packou multifunkcneho volantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 aha, tak to je v pohodě. 2 olisoft: pokud má auto multifunkci, tak páčka tempomatu nemá res/set a právě jsem si mylně myslel, že tam tato páčka je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Ok, rozumieme si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Hej inak ta packa je fakt pre multifunkcny volant. Aj airbag bol vonku inak pekny kusok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 a kdeze beries tu istotu ze bol vonku airbag??? ze ma iny odtien? nedaj sa vysmiat to je bezne ze airbag a veniec nemaju rovnaky odtien takze tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.