Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim.

Planujeme kupit ojazdene auto a vyber za zuzuje a octavka tam ostava. Dnes som na nete narazil na TOTO . Cena je podla mna az trocha nizka, ale predavajuci sa zatial zda byt doveryhodny. Co vy na to? Ide o dovoz z nemecka, sucasny majitel je druhy. Co na to vravite? Nie je niekto z okolia co by sa mi na to skocil pozriet? Lebo ist sa previezt v PP do prievidze nie je len tak.

dik za infosky

moj osobny nazor... rovno by som sa na to vybodol a vyradil ho z vyberu. 185 tis rocnik 2003 a este takato vybava to prinajmensom zavana problemom. ale tak kebyze sa najde niekto kto ti to pojde pozriet prosim ale sam by som sa za tym netrepal v ziadnom pripade. ceny sice v poslednom case isli dole ale toto sa mi zda privela

• Autor

Ved to ze ta cena sa mi nezda. Ale dnes mi ma poslat dalsie foto auta + skusim sa s nim nejak dohodnut, ze by s autom prisiel ak tak sem a pozrel by ho nejaky mechanik zdora dole sprava do lava + oco ma znamych na policii, tak dufam ze to nebude corka

edit: Takze predajca sa zrazu spamatal a zisitl ze cenu dal o 100 000sk menej, cize opadol aj zaujem

Upraveno od Skolacik

Prodejce se asi posral v kině jakože za to chce 28000sk :smich:

• Autor

Tak kedze od tamtej octavky som dal ruky prec pre prestrelenu cenu, obzeral som sa po niecom inom a nasiel som TOTO. Co na to vravite? Nie je to dost nabehanych KM? + na co davat pozor ak tak? co zvyklo odchadzat?

Luxusna vybava asi ked ma aj lesteny volant :smich:

Mne sa zda ze 66KW motor na O1 combi je malo.

Osobne mam klasicku O1 81KW a aj tak sa mi zda ze by to chcelo trosku vacsí vykon.

DOnedavna som mal trojdverovu Ibizu so 66KW motorom (TDI) a zda sa mi ze isiel tak dobre ako moja terajsia O1.

Kazisvet: nesouhlas, máme 66tku v rodině, sice čiplou. Ale proti tomu motorru se nedá říct křivé slovo, jasný není to závoďák...ale zase nežere, takže za málo peněz, hodně muziky...řekl bych

Naprosto souhlasim :palec2:

když kouknu na tvůj podpis tak vím proč ;) ale je to pravda. :palec2:

66ka jede i bez chipu. Fakt to dostačuje bohatě. Také nemůžu říct křivé slovo. :palec2:

Pokud nechceš machrovat na sprintech tak to stačí.

To určitě, ale na sprintech bych nemachroval ani chipem... i kdyby by byl jakýkoliv ;)

To povedz JasteRovi :smich::smich: ! Nevidim dôvod prečo by sa aj 66tka nemohla postaviť na šprint! Inak mnoho ľudí 66kW označuje ako najspoľahlivejší variant TDI v O1!

No tak Jaster... ten to má ale hodně upravený. cooler, čerpadlo PD, turbo, vstřiky a co já vim ješte, to je trochu jiný kafe. Klobouk dolů před jeho okťou :worthy

Upraveno od Béda Čech

tak to áno :palec2::worthy:worthy:worthy !

Tak kedze od tamtej octavky som dal ruky prec pre prestrelenu cenu, obzeral som sa po niecom inom a nasiel som TOTO. Co na to vravite? Nie je to dost nabehanych KM? + na co davat pozor ak tak? co zvyklo odchadzat?

Nějak nechápu tu páčku na blinkry, něco tam nehraje... ;)

To Heretic: Co tam nehraje?? Tempomat :smich:

noo,kúpil si už auto?

To Heretic: Co tam nehraje?? Tempomat :smich:

Když jseš tak chytrej tak mi řekni jak ho bude ovládat, přijde mi to právě jako páčka pro multifunkční volant, ale možná jen blbě vidim...

Upraveno od Heretic

heretic: to je klasicka tempomatova packa.

Co myslis pod packou multifunkcneho volantu? :kuk:

aha, tak to je v pohodě.

2 olisoft: pokud má auto multifunkci, tak páčka tempomatu nemá res/set a právě jsem si mylně myslel, že tam tato páčka je...

Ok, rozumieme si. :palec2:

Hej inak ta packa je fakt pre multifunkcny volant. Aj airbag bol vonku inak pekny kusok :smich:

a kdeze beries tu istotu ze bol vonku airbag??? ze ma iny odtien? nedaj sa vysmiat to je bezne ze airbag a veniec nemaju rovnaky odtien takze tak :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.