Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim.

Planujeme kupit ojazdene auto a vyber za zuzuje a octavka tam ostava. Dnes som na nete narazil na TOTO . Cena je podla mna az trocha nizka, ale predavajuci sa zatial zda byt doveryhodny. Co vy na to? Ide o dovoz z nemecka, sucasny majitel je druhy. Co na to vravite? Nie je niekto z okolia co by sa mi na to skocil pozriet? Lebo ist sa previezt v PP do prievidze nie je len tak.

dik za infosky

Vloženo

moj osobny nazor... rovno by som sa na to vybodol a vyradil ho z vyberu. 185 tis rocnik 2003 a este takato vybava to prinajmensom zavana problemom. ale tak kebyze sa najde niekto kto ti to pojde pozriet prosim ale sam by som sa za tym netrepal v ziadnom pripade. ceny sice v poslednom case isli dole ale toto sa mi zda privela

Vloženo (editace)

Ved to ze ta cena sa mi nezda. Ale dnes mi ma poslat dalsie foto auta + skusim sa s nim nejak dohodnut, ze by s autom prisiel ak tak sem a pozrel by ho nejaky mechanik zdora dole sprava do lava + oco ma znamych na policii, tak dufam ze to nebude corka

edit: Takze predajca sa zrazu spamatal a zisitl ze cenu dal o 100 000sk menej, cize opadol aj zaujem

Editováno: , autor: Skolacik
Vloženo

Tak kedze od tamtej octavky som dal ruky prec pre prestrelenu cenu, obzeral som sa po niecom inom a nasiel som TOTO. Co na to vravite? Nie je to dost nabehanych KM? + na co davat pozor ak tak? co zvyklo odchadzat?

Vloženo

Mne sa zda ze 66KW motor na O1 combi je malo.

Osobne mam klasicku O1 81KW a aj tak sa mi zda ze by to chcelo trosku vacsí vykon.

DOnedavna som mal trojdverovu Ibizu so 66KW motorom (TDI) a zda sa mi ze isiel tak dobre ako moja terajsia O1.

Vloženo

To povedz JasteRovi :smich::smich: ! Nevidim dôvod prečo by sa aj 66tka nemohla postaviť na šprint! Inak mnoho ľudí 66kW označuje ako najspoľahlivejší variant TDI v O1!

Vloženo (editace)

No tak Jaster... ten to má ale hodně upravený. cooler, čerpadlo PD, turbo, vstřiky a co já vim ješte, to je trochu jiný kafe. Klobouk dolů před jeho okťou :worthy

Editováno: , autor: Béda Čech
Vloženo
Tak kedze od tamtej octavky som dal ruky prec pre prestrelenu cenu, obzeral som sa po niecom inom a nasiel som TOTO. Co na to vravite? Nie je to dost nabehanych KM? + na co davat pozor ak tak? co zvyklo odchadzat?

Nějak nechápu tu páčku na blinkry, něco tam nehraje... ;)

Vloženo (editace)
To Heretic: Co tam nehraje?? Tempomat :smich:

Když jseš tak chytrej tak mi řekni jak ho bude ovládat, přijde mi to právě jako páčka pro multifunkční volant, ale možná jen blbě vidim...

Editováno: , autor: Heretic

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...