fox152 Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Zdravím: Mám takový problém Fáčko mi škube teda ne pořád jen při jízdě už jsem vyměnil svíčky, rozdělovač a stále nic Když pomůžete budu moc rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Myslím že seš ve špatné sekci ale zkusil bych ještě změřit nebo vyměnit kabely ke svíčkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Možná by bylo dobré kdyby si napsal esi máš karbec nebo střikačku =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agino Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 ja mám tiež favo striekačku, tiež mi to robilo. pomohla výmena nejakej podtlakovej hadičky zo zadu pod filtrom vzduchu, robil to chalanisko a ja som sa prizeral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.