Přejít na obsah

Jak na výfuk?

cokapid

Doporučené příspěvky

máš tam přeci psáno že homologaci má

z vlastní zkušenosti ti můžu sdělit že to nikoho netrápí,ani policii a ani mechaniky na stk a em,na favoritu jsem kdysi mel výfuk domácí výroby a nikdo se o to nikdy nestaral,pravda je že byl stavěn podle výkresu ze škoda motorsport teamu který se montoval na favority v rally A1,to bych ale nikde neobhájil :D tak se toho neboj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...

AHOJ CHLAPI :palec2: NECHCI ZAKLÁDAT NOVÉ TÉMA, TAK TO ŠOUPNU SEM. CHTĚL BYCH TROCHU PŘEDĚLAT VÝFUK. OD MOTORU AŽ PO KAŤÁK BYCH TO NECHAL ORIGO.

OD KAŤÁKU BYCH DAL SPOJKU A POD CELÝM AUTEM PROTÁHL NEREZ TRUBKU,TAK ŽE BY TAM NEBYL STŘEDNÍ TLUMIČ, JEN NA KONCI NĚJAKÝ LADĚNÝ NEREZ.

MÁM MOTOR 1.6 75 KW TAK BY MĚ ZAJÍMALO JESTLI BY SEM TÍM NĚJAK NEPOSRAL VÝKON NEBO SPOTŘEBU, JEŠTĚ BY MĚ ZAJÍMALO JAKÝ PRŮMĚR TRUBKY POUŽÍT A JAKÝ BY JSTE DOPORUČILI ZADNÍ TLUMIČ.

DÍKY ZA VŠECHNY RADY A NÁZORY

Odkaz ke komentáři

mrkněte ke mě jaký já mám výfuk a jaký to má zvuk, jinak výkonu to moc nedá ale je to znát a spotřeba mě vychází stejná , koncový tlumič doporužuju REMUS a podle vkusu mám odskoušený REMUS TD, má hezký bublavý zvuk ale je odskoušený na 2L 16V v Oplu se seriovým potrubím, nevím jak bude mluvit s vašim motorem

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...