Cjoctavian Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 tak je to taky standard... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 (editace) Jak tak koukám, tam asi nejdou dát jiný středový kolečka, že? Ještě se zeptám, měl jsem od známého názor, že levný alu = najedu na díru a jsou v háji.... hm? Editováno: 18. Únor 2013, autor: Pawlisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 (editace) Nepovedal by som, ze lacne, ale skor cinske a nehomologovane. Dnes uz zozenies aj kvalitne disky za ceny len nepatrne vyssie ako plechace. Ja mam napriklad vybornu skusenost s Dezent RE, ktore boli oproti plechacom drahsie hadam len o 400 korun Editováno: 18. Únor 2013, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Já se nakonec rozhodl přihodit a koupím ty nové škodovácké co jsem posílal, respektive tyto mno: Jsou docela pěkné, jsou nové a třeba na autě budou vypadat cool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 to Cjo: Taky mám zkušenost s Dezentama a spokojenost mohu potvrdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 (editace) Ahoj, mohl by mi někdo lépe identifikovat tyto disky? Jediné, co o nich vím je, že jsem jsou to R17 a výrobce je AEZ a že pneu na nich jsou Pirelli Winter 210 Snow Sport 225/45/R17/91H. Můj osobní názor je, že je to AEZ WAVE. Rád bych se jich zbavil a pořídil něco origináního od škodovky. Editováno: 21. Únor 2013, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Mám dotaz, je moc velkej průser, když mám v techničáku u R17 ET54 a chci na to dát R17 ET49? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 (editace) Jsou to AEZ Icon 6,starši design,už se nedělá.http://www.autogumibolt.hu/alufelni/gyarto/AEZ/ICON%206/index.htmlhttp://kola-delaji-auto.tkadlec.com/show/alu-kola-AEZ-Icon-6-17-7.html Editováno: 21. Únor 2013, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Mám dotaz, je moc velkej průser, když mám v techničáku u R17 ET54 a chci na to dát R17 ET49? Děkuji Ne jen kola nebudou tak utopená. Budou o 5mm posunuty ven oproti stávajícímu ET. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Pawlisko: co to je za kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Novinka pro rok 2013 od škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Mám v plánu koupit 17" Cygnus (antacid) jak to bude vypadat na tmavé OII s RS lookem? Nějaké názory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 myslim, ze to bude vyborne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 17" cygnusy jsem chtěl také, ale už se podle informací nedají sehnat. Ještě se musím pochlubit s příběhem v autoservise kde mi nasazovali gumy na kola. Přijel jsem tam a říkám, ať mi tam dají nějaký pěkný ventilky, ať to vypadá..... Za 2 dny jsem přijel a fakt mě mrzí, že jsem ten hnus nevyfotil a neukázal... Na hliníkových kolech za 21.000,- Kč (gumy + alu) mi dali asi 4cm dlouhý černý gumový ventilek, takže to vypadalo fakt nechutně hnusně. Vyvážení mi nalepil na jedno kolo asi 20 kusů toho závaží a takovým stylem, že to bylo vidět přes paprsky, aneb fakt humus. Nasraně jsem odjel a rovnou jel do blízkého pneuservisu a zavolal si chlápka k autu a po otevření kufru zazněla z jeho úst tato slova "který prase ty vo*e"..... No nechal jsem to tam, dal mi krásný kovový ventilky a z 20kusů závaží mi na kolo dal asi 4-5 a schoval to za paprsky... Konečně kola vypadají jako kola. Po nasazení kol tam chci jet na geometrii, tak jim tam ukážu jak vypadají kola, protože na otázku "no ty vole, to nešlo schovat za ty paprsky" mi řekl "ta mašina ti ukáže přesně kam se to dává, takže ne nešlo"..... Prostě sranda ) Jak budou kola na autě, hodím foto =o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 nie kazda vyvazovacka ma program na lepenie zavazi za luce. A ked uz si chcel pekne ventilky, tak si mohol dat rovno skryte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 To by pak měli mít nálepku (závaží lepíme jako prasata) s upozorněním, protože to byl fakt hnus. Skryté ventilky vypadají zajímavě, třeba příště .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Otázka, skryté ventilky a Zenithy? Popř. jaké? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 (editace) Pawlisko: Je pravda, ze obcas natrafis aj na vyslovene neschopneho... mne raz nalepili na nove zimaky zavazia nie po obvode ale zozadu na luce! Koty: Ja mam na letnych 19" skryte ventilky od AEZ (na fotke) a na zimnych 17" (Skoda Pallas) mam skryte ventilky od znacky Alligator. Tie prve su nerezove, tie druhe su strieborna metaliza (rovnaka ako na diskoch). Editováno: 22. Březen 2013, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Vypadá to dobře ale jde mi primárně o Zenithy, mají ventilek zapuštěný a nevím jak to bude pasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Chlapi chci se zeptat,chtěl bych nová kola a teď přemyšlim jestli s límcem nebo bez a jaký rozměr pneu můžu max.dat na mou tour 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 V TP mas maximum 7x17" ET54 s 225/45 R17. Urcite bez limca, ten koleso opticky poriadne zmensuje. Pokial si myslel maximalny mozny rozmer na O2, tak tam das 9x20 a 235/30 R20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 (editace) Tak pánové, rozhodl jsem se podpořit JARO, protože mě to zimní počasí demotivuje až vysává, a nahodil jsem letní kolečka. Takže někdo tu po mě chtěl fotky až budou mé PEGASUSY BLACK na autě. Takže je sem dávám bohužel jsou velmi partyzánské, protože ve chvíly kdy jdu nadšeně fotit svá nová kola tak musí přijet blonďatá 20-ti letá samička a hned po ní můj soused metrosexuál a zaparkovat kolem mého vozu. Ani jednomu nebylo hned jasné proč já debil lítám kolem auta s foťákem. Nu nic. Až budou folie na změnu barvy vozu tak to snad nafotím lépe, aby vynikly. Editováno: 9. Duben 2013, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Ta cierna farba pasuje k novym znakom (a aj k tym LED svetlam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 To se mi na tom právě líbí nejvíc, právě ten přechod kdy ta černá kola rozbíjí jen chromový kroužek se slepicí. No bohužel vepředu a vzadu mám ještě staré znaky. Ale mám nové a ty se budou aplikovat právě s již zmiňovanými černými foliemi na haupnu a střechu. Tak pak to nafotím a na fóru se pochlubím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Zenith + Bridgestone 225/45 R17 Turanza ER300. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.