Nikita1 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 No čo zmeral si? Keď nahodíš na taxi tie 17",tak zákazníkom môžeš rovno pri nastupovaní dávať Cosmodisk na chrbticu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Áno, zmeral, mám ich vyzuté naukladané na sebe a má 215mm... A zimné Matadory MP59 majú normálne 205... Prečo Cosmodisk?? šak pružiny nechám origo... a ešte uvidím aké elektróny sa mi podarí zohnať, do jari ďalekoo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Ja som to tiež riskol,nedávno som 17" kúpil,hlavne kôli RS paketu,ale dosť ľudí tvrdí,že už aj na 17" je to kostitras a to aj s klasickými pružinami,tak uvidíme.Išiel som iba na športovom podvozku a to tvrdé bolo fest,tak snáď tie klasické pružiny niečo pomôžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Pánové nevím co tady špekulujete Taky měl můj kolega v práci kecy jak se mi zvýší spotřeba, budu mít kostitřas .. Nenechal jsem se odradit, koupil si je a paráda A s tím kostitřasem? Nic takového se nekoná, jezdí mi to mnohem líp jak v F1 na 14kách a odpružení suprové (tam cítím každý kamínek, tady fakt větší díru), to spíš ta F1 je oproti O II kostitřas. Tlumiče mám předpokládám původní a co se týče podvozku netuším. Prostě 17tek bych se nebál. Spotřeba tak o toho půl litru nahoru no, což není katastrofa za tu pastvu pro oči.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 (editace) Tak ja RS paket určite dávať nebudem, toho kostitrasa by som sa tiež ani tak moc nebál. Pastva pre oči to určite je, len pri mojom používaní mi tej pol liter spraví mesačne tak 25 - 30 litrov... Takže uvidím čo sa mi podarí na jar výhodnejšie zohnať... Editováno: 5. leden 2009, autor: lubinob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 (editace) Pokiaľ by si ostal pri 16",tak na spotrebu sú dobré Michelin Energy 205/55 R16,pri 17" neviem,to nech napíše niekto,čo má so 17" pneumatikami skúsenosti Editováno: 5. leden 2009, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Díík za tip, ale zatiaľ 16-tky mám Bridgestony čo boli origo na aute a majú za sebou 2000km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Holub Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Já koupil minulej tejden 17" Pegasuse a v pondělí mi přišly pneu 225/45 R17 Goodyear F1 Asymetric, tak jsem je hned u mě v práci obul a dal jsem to na auto. Mám OII Combi a oproti 15" plecháčům s poklicema to vypadá úplně senzačně a jsem z toho nadšenej!!! V kombinaci s tmavou metalízou krásně kola vyniknou. A rozdíl mezi 15" a 17" jsem téměř nepocítil. Je vidět, že OII má už dobrej podvozek. Je to super auto a jsem s ní fakt spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Ja už som tie letné 16" Bridgestony predal a tiež by som chcel najradšej Pegasusy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Zdravím, OII 1,6 MPi.. má vubec smysl uvažovat o 17"? je to na sériových 15" plecháčích a koukat na ty "origo" poklice,to mě už fakt nějak nebere Motor mi to asi moc nepobere,co? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 nechápu proč by to neměl pobrat??? já měl na O I. 1.6 MPI 16"kola Knife s 205tkama a bylo to naopak super!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Mno,chtel bych to nejen na oko,ale i na cestovani. A jestli tady ctu,ze se mi mimojine zhorsi akcelerace pri prechodu na 17",tak to se mi MPi ze svetel snad uz ani nerozjede Nebo ze bych chudinku podcenoval? Takze ty 16" mam brat jako kompromis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Hele, Fabie 1.4 44kW úplně normálně funguje se 195/50 R15, takže si myslím, že Tvá Okta to dá bez problémů. Navíc se podívej kolik lidí tady má na svých 77kW TDI 225/40 R18... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 jako 16" na O I minimálně! ale rozhodnout se musíš sám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 (editace) Zdravím, OII 1,6 MPi.. má vubec smysl uvažovat o 17"? je to na sériových 15" plecháčích a koukat na ty "origo" poklice,to mě už fakt nějak nebere Motor mi to asi moc nepobere,co? Dík Já jezdím na letních 17" s Bridgestonama a úplně v klídku spotřeba se tím o moc nezvedá, jak se to toliko diskutuje. Edit: přečet sem blbě, jezdím to s O II, ale snad tam nebude takovej rozdíl. KAmoš má na O1 16ky a plně OK. Editováno: 19. Březen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Skúšal som OII 1,6MPi na 16" a úplne v pohode, dosť ich jazdí i na 17" a zase taká veľká strata pri rozjazde z križovatky tam určite nebude... Ja si idem dnes pre Pegasusy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 idem znamená zasa do Blavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Niee... do Blavy idem až ráno... Toto idem k susedom do Jihomoravského kraje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joh@n Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 To Dadacek: Máš zajímavou profilfotku..to je tvoje slečna,co obdivuje ta kolesa? Pěkný Hele,elektrony asi nebudou zas až tak aktuální téma..ráno probudím v Praze - Sníh..dojedu k nám na Moravu a sype a sype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Sype sype a zatím o změně na ALU (letní) ani neuvažujem.. Trochu OT pro Johana: není to moje přítelkyně.. ale děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Tak Pegasusy už sú doma, pneu ešte v pohode takže tento rok asi neriešim... http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1069921 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo CZE Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Hojda kluci, mam doma disky 17" pro 235sirku pneu, vejdou se mi ci nevejdou? V TP mam povoleno 225/45 R17, ale disky jsou na 235, vejde se mi to do podbehu a budu schopen i plne zatocit? Nerad bych to zkousel pokusem, diky moc cao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Co mas v TP bych moc neresil, to kontroluje spis technicka.. kazdopadne ti primo neporadim mam 225 a prijde mi, ze to lehce "drhne" v plným rejdu (hlavně z pravé řidičovy strany slyším takovým třivý zvuk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 S tim nesouhlasim ze to drhne, teda me aspon v tomhle rozmeru ne, to bude neco jinyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 S koly se správným ET to drhnout nemůže, vždyť 225/40 R18 se normálně dává na RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.