michal242110 Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 potřeboval bych ji zvysit ta na 20cm hlavne predek zadek uz mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 vyděl jsem takovou cca dvou centimetrovou podložku na pístnici strčenou mezi horní misku pružiny a ložiskem horního uložení, tak nechat vytočit něco podobnýho a prdnout ji tam, třeba by to trochu pomohlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 potřeboval bych ji zvysit ta na 20cm hlavne predek zadek uz mam caves.potreboval by som jednu informaciu.ma 4x4 o1 plnohodnotnu rezervu,alebo dojazdovku??dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 AHOJ KOUKNI SEM, JAK TO MÁ VYŘEŠENO .......CRAZYDUKE. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39817 DOUFÁM, ŽE MU NEBUDE VADIT, ŽE JSEM POUŽIL JEHO FOTKY, ABYCH TI PORADIL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal242110 Vloženo 7. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 AHOJ KOUKNI SEM, JAK TO MÁ VYŘEŠENO .......CRAZYDUKE.http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=39817 DOUFÁM, ŽE MU NEBUDE VADIT, ŽE JSEM POUŽIL JEHO FOTKY, ABYCH TI PORADIL. to je jeste malo aspon o 5cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurre Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 caves.potreboval by som jednu informaciu.ma 4x4 o1 plnohodnotnu rezervu,alebo dojazdovku??dik Já mám plnohodnotnou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 TAK SI NECH UDĚLAT TU SILONOVOU VLOŽKU O 5 CM VYŠŠÍ A MÁŠ TO VYCHYTANÝ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.