kabek Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Čaues kucí, nevíte někdo jak je to s těma průměrama tlumičů u OII ? Vim že sou dva průměry, buď cca 50 mm(49,6) a 55 mm, ale furt nevim proč se to liší, to je daný od nějakýho roku výroby nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 no toto by zaujimalo aj mna nakolko mi tecu predne tlmice a musim ich vymenit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Neviem čím to je,ale viem že podla roku mi nevedeli zistit aké tam presne pasujú...Tak som to riešil zaslaním VINka ,a potom to bola hračka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 pajko: zavolaj si do Škodovky a podľa VINka ti presne povedia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 (editace) Nevím jestli je to správně, ale mám zato, že by to mělo být takhle, v podstatě motory 1,2 + 1,4 + 1,6 + 1,8 + 1,9Tdi mají průměr tlumičů 50mm a 2,0Tdi + RS mají průměry 55mm. Myslím, že je to kvůli větším brzdám, protože 2,0Tdi mají průměr brzd 288mm a RS 312mm. Zbytek (nižších motorizací) omlouvám se zato pojmenování, mají průměr brzd 280mm a proto průměr tlumičů 50mm. Pokud to mám špatně tak to prosím opravte. Akorát si nejsem jist jestli u 1,8TSI nejsou větší brzdy a tím i větší průměr tlumičů. Díky... Editováno: 2. Duben 2012, autor: Deepness Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Na RSo chceli VINko ,lebo sa aj tam montovali 50mm a 55mm takto mi to tvrdili,ked som riesil tlmice podla r.v. si nepomohli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speed.mb Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Na RS se nikdy tlumiče 50 nedávali...Jinak co psal Deepness je vpodstatě pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.