Milh@us Vloženo 8. Prosinec 2008 Vloženo 8. Prosinec 2008 Mám nový repro, chci si je tam hodit sám, ale nevím jak se sundávají ty zandí plasty. Mám FI kombíka. díky za rady Citovat
cartmanko Vloženo 8. Prosinec 2008 Vloženo 8. Prosinec 2008 a co na tom nevies? ved sa pozri a su tam dva krizove sroby. ale koli reprakom netreba davat predsa dole plasty. ved tam daj repraky so 4mi samorezkami. to mas na 5 minut a nemusis nic davat dolu. Citovat
PROCHY603 Vloženo 8. Prosinec 2008 Vloženo 8. Prosinec 2008 a co na tom nevies?ved sa pozri a su tam dva krizove sroby. ale koli reprakom netreba davat predsa dole plasty. ved tam daj repraky so 4mi samorezkami. to mas na 5 minut a nemusis nic davat dolu. Ale on ma COMBI Tak montaz repra je trosku zlozitejsia jak na kratkej F1. Cartmanko treba odstrojit aj plasty. A idu tam OVALNE REPRA. Citovat
cartmanko Vloženo 8. Prosinec 2008 Vloženo 8. Prosinec 2008 ano na comi idu ovalne na kratku gulate. nevsimol som si ze na kombi. sorry. Citovat
Tom_F Vloženo 9. Prosinec 2008 Vloženo 9. Prosinec 2008 jestli si dobře pamatuji, když jsem dělal to samé. jeden křížový šroub je přesně v místech kde zahákneš roletku, druhý je když vyndáš celou roletku z auta tak právě v místech kde se celá roleta se schránkou zacvakne, třetí šroub je šikmo u horní hrany pod lampičkou. pak celý plast rdží jen na kovový packách takže stačá trvnout. možná bych našel ještě fotku z montáže reproduktorů kde by bylo vidět i umístění těch kovových pacek Citovat
lacibogi Vloženo 9. Prosinec 2008 Vloženo 9. Prosinec 2008 ako je to prosim sm ontovanim repro do fabie sedan? je tam treba rezat nejaky plech alebo cosi? je to preddierkovane? Citovat
Tom_F Vloženo 9. Prosinec 2008 Vloženo 9. Prosinec 2008 do sedana jsem nikdy nekouknul, takže ani nevím jak to vypadá. Citovat
PROCHY603 Vloženo 9. Prosinec 2008 Vloženo 9. Prosinec 2008 Otvor si kufor a pozri sa. Je tam predpriprava na repra. Kup repra, kable, piny, a sup na montaz. ;) Citovat
Shalibaba Vloženo 16. Květen 2010 Vloženo 16. Květen 2010 Zajímá mě také montáž do sedana - koukal jsem z kufru - tak v železných výztuhách asi nějaká příprava je, ale v horní desce nic Takže s největší pravděpodobností přímočarka a řezat? Přidával někdo z Vás zadní repro na sedana? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.