Publikováno Prosinec 8, 200816 r Mám nový repro, chci si je tam hodit sám, ale nevím jak se sundávají ty zandí plasty. Mám FI kombíka. díky za rady
Prosinec 8, 200816 r a co na tom nevies? ved sa pozri a su tam dva krizove sroby. ale koli reprakom netreba davat predsa dole plasty. ved tam daj repraky so 4mi samorezkami. to mas na 5 minut a nemusis nic davat dolu.
Prosinec 8, 200816 r a co na tom nevies?ved sa pozri a su tam dva krizove sroby. ale koli reprakom netreba davat predsa dole plasty. ved tam daj repraky so 4mi samorezkami. to mas na 5 minut a nemusis nic davat dolu. Ale on ma COMBI Tak montaz repra je trosku zlozitejsia jak na kratkej F1. Cartmanko treba odstrojit aj plasty. A idu tam OVALNE REPRA.
Prosinec 9, 200816 r jestli si dobře pamatuji, když jsem dělal to samé. jeden křížový šroub je přesně v místech kde zahákneš roletku, druhý je když vyndáš celou roletku z auta tak právě v místech kde se celá roleta se schránkou zacvakne, třetí šroub je šikmo u horní hrany pod lampičkou. pak celý plast rdží jen na kovový packách takže stačá trvnout. možná bych našel ještě fotku z montáže reproduktorů kde by bylo vidět i umístění těch kovových pacek
Prosinec 9, 200816 r ako je to prosim sm ontovanim repro do fabie sedan? je tam treba rezat nejaky plech alebo cosi? je to preddierkovane?
Prosinec 9, 200816 r Otvor si kufor a pozri sa. Je tam predpriprava na repra. Kup repra, kable, piny, a sup na montaz. ;)
Květen 16, 201015 r Zajímá mě také montáž do sedana - koukal jsem z kufru - tak v železných výztuhách asi nějaká příprava je, ale v horní desce nic Takže s největší pravděpodobností přímočarka a řezat? Přidával někdo z Vás zadní repro na sedana?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.