Přejít na obsah

RS-ka

Eresto

Doporučené příspěvky

Chalani vedeli by ste mi povedat co ma a co nema moja RS-ka O1? Vybava a tieto veci su mi jasne. To viem. Len napriklad zaujmalo by ma ci ma moja raketa signalizaciu otvorenych dveri, lebo vo vsetkych RS som to videl, na nete pisali, ze to bolo standard, len mojej to nesvieti. Teraz neviem ci mam len zlu ziarovku v budickoch, alebo to nemam vobec. A aku mam komfortku v RS-ku? Mam jednu z prvych RS. Zaciatok roka 2002.

Vybavu mam pritom docela dobru. Myslim tym extra priplatky. Napr. Tempomat, Climatronic, 4xairbag, ESP+vsetko pod tym, Sietovy program, Modul denneho svietenia, Vyhrievane sedacky, Predlzeny servisny interval /QG1/+signalizacia hrubky brzdoveho oblozenia, Signalizacia hladiny vody v ostrekovačoch, Komplet opierky a drziaky a vseliake p........ este...............A ZE BY SOM NEMAL SIGNALIZACIU OTVORENYCH DVERI????

No ak tuto signalizaciu nemam, tak potom skodovka realizuje velmi zvlastnu politiku a setri tam, kde nemusi.... VW Group diktuje....

Budem rad za kazdy vecny prispevok tykajuci sa RS-ka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne neznamena to nic s jistotou, taky to pisu na 90% navic pokud vim,tak RS a jiny lepe vybaveny octy se 3.generaci mely vzdy vystrelovaky nebo ne? Takze pokud ma obyc klic, bude mit nejspis 2,5gen. A kontrolu otevrenych dveri meli octy s 2,5gen jen pokud taky mely maxik. Bez maxiku maj kontrolu jen ty se 3.gen komfortu.

Odkaz ke komentáři

Takto teda. Vystrelovak nemam. Vystrelovak bol za priplatok u RS. Mam obyc kluc s DO na central a fabricky alarm. Asi budem mat tu 2,5 generaciu. Mozno posledne RS mali uz vystrelovak standardne alebo aspon 3 gen. Nevadi. Kamarat elektrikar mi povedal, ze ak to budu budiky podporovat, tak mi to nejak rozchodi.

Inak ten 2,5g maxík pre RSOI by ma velmi zaujmal. Ak by ste ho niekto mali, tak sa ozvite. Dakujem zatial pani za rady.... kol5

Odkaz ke komentáři

Velka skoda to je. Ale keby ho niekto mal, tak sa urcite dohodnem. Casom by som do auta chcel napratat tento maxik a DX -Cčkovu navigaciu. Lepsie by som vsak popapal NAVI + ako je v Audi a neviem ci aj Superb I. nemal + TV. Keby ste teda niekto vedeli, cirou nahodou tak napiste. Dakujem caff

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...