Publikováno Prosinec 10, 200816 r Potřeboval bych poradit,mám oktu 1,8RS AUQ 02 a močí mi olej kolem přestavovače vačkové hřídele,chci se zeptat co je tam za těsnění a jak složité by ho bylo vyměnit v DP to nějak nemůžu najít,dík
Prosinec 11, 200816 r Ahoj,pokud se nepletu tak to tam tesneni takove navulkanizovane gumove tesneni-jinak se to dotesnuje takovym specialnim cernym tmelem(ma origo cislo dilu-vyrobce je loctite) :-)
Prosinec 11, 200816 r Autor Ahoj,pokud se nepletu tak to tam tesneni takove navulkanizovane gumove tesneni-jinak se to dotesnuje takovym specialnim cernym tmelem(ma origo cislo dilu-vyrobce je loctite) :-) a číslo toho tmelu nevíš? já měnil těsnění pod víkem a to na to nepomohlo,v DP jsem našel že by se to mělo utěsnit v rohách toho přestavovače a hlavy je to tak? a nestačil by tam dát červenej těsnící silikon od wirta?
Prosinec 12, 200816 r cislo zjistim.dokonce i ten tmel mozna nekde mam :-) jinak bych tam dal ten co tam patri :-)
Prosinec 12, 200816 r Autor cislo zjistim.dokonce i ten tmel mozna nekde mam :-) jinak bych tam dal ten co tam patri :-) jj,dík moc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.