Gus Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Potřeboval bych poradit,mám oktu 1,8RS AUQ 02 a močí mi olej kolem přestavovače vačkové hřídele,chci se zeptat co je tam za těsnění a jak složité by ho bylo vyměnit v DP to nějak nemůžu najít,dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herman Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Ahoj,pokud se nepletu tak to tam tesneni takove navulkanizovane gumove tesneni-jinak se to dotesnuje takovym specialnim cernym tmelem(ma origo cislo dilu-vyrobce je loctite) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 11. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Ahoj,pokud se nepletu tak to tam tesneni takove navulkanizovane gumove tesneni-jinak se to dotesnuje takovym specialnim cernym tmelem(ma origo cislo dilu-vyrobce je loctite) :-) a číslo toho tmelu nevíš? já měnil těsnění pod víkem a to na to nepomohlo,v DP jsem našel že by se to mělo utěsnit v rohách toho přestavovače a hlavy je to tak? a nestačil by tam dát červenej těsnící silikon od wirta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herman Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 cislo zjistim.dokonce i ten tmel mozna nekde mam :-) jinak bych tam dal ten co tam patri :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 cislo zjistim.dokonce i ten tmel mozna nekde mam :-) jinak bych tam dal ten co tam patri :-) jj,dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.