Leden 27, 200916 r Jojo je to tak. Prejizdel jsem s X6 a X5 predni i zadni napravou ty rolnicky a clovek nepozna vubec nic...jako kdyby stal na pevnem podkladu.
Leden 27, 200916 r Béďa Čech 10:35:to netuším, ale v dnešní době je možný všechno. věřím, že xdrive bude hodně vychytanej systém, nicméně tenhle test není uplně v pohodě a nestrannej... Upraveno Leden 27, 200916 r od Luke288
Leden 27, 200916 r to nevim, každopádně na tom videu od wrccka píšou, že moh bejt rozbitej středovej diferenciál, kterej nespojil přední a zadní nápravu. kažpodádně tomu nerozumim. je někde takovej test scouta?
Leden 27, 200916 r no takový test Scouta jsem neviděl... ale každopádně, kdyby na to najel Scout zadní nápravou, tak by ihned odjel, protože jde nejdřív všechno na předek ... nebo ne? a kdyby na to najel přední, tak by se snad ten zadek připojil... netuším... každopádně by to mohlo být zajímavé
Leden 27, 200916 r no taky tomu nerozumím... prostě já bych jako laik čekla, že když je to stálý pohon 4x4, že prostě ty válečky přejede jak nic jako ten xDrive teda!
Leden 27, 200916 r no takový test Scouta jsem neviděl... ale každopádně, kdyby na to najel Scout zadní nápravou, tak by ihned odjel, protože jde nejdřív všechno na předek ... nebo ne? a kdyby na to najel přední, tak by se snad ten zadek připojil... netuším... každopádně by to mohlo být zajímavé tak sprav taký test len zohnať valčeky
Leden 27, 200916 r EDS je elektornická uzávěrka diferenciálu... tu má třeba O II. RS... někde na youtube bylo pěkný video, kde bylo vidět, jak to funguje...
Leden 27, 200916 r s tou červenou tam hodil krásnej drift super smyky s tou červenou Upraveno Leden 27, 200916 r od Luke288
Leden 27, 200916 r MSR - MSR rozezná tendenci kol k zablokování a automaticky zvýší otáčky motoru a s tím spojený točivý moment působící na kola, která se opět otáčejí a vůz je řiditelný. ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.