Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

a tady na tom videu je dobře vidět, jak se chová auto s ASR a bez ASR... v případě té nové Okty je ASR součástí ESP... proto musí vypnout ESP... ale to asi víte! ;)

no já myslim, že akorát brzdovýho asistenta a ABS,ASR. nic jinýho se mýho MR netýká

a určitě tam más i MSR ;)

to jen já mam jen ABS :)

O I. 4x4 nemá ESP???

netuším...ani trochu

Béďo, vždyť máš 4x4 ne? ;) tak máš na přístrojovce tlačítko na vypnutí ESP! ;)

OI - 4x4 všechny jsou s ABS, MSR, MBA, EDS doplatek ESP

OII 4x4 všechny mají ABS, MSR, MBA, EDS, ASR, ESP, doplatek je za HHC - rozjezd do kopce

OI - pokud je ABS, MBA tak od MR99 i MSR, od MR02 ASR jako základ od Elegance. Doplatek ASR, ESP, EDS (ESP nelze pro modely 50 a 55kW)

OII - ABS, MSR, MBA, ASR doplatek ESP (nevím jak facelift), HHC

OII - facelift plné ABS, doplatek jen HHC

Upraveno od rolbař

hele asi ne...je to MR 01... ESP na přístrojovce fakt nemam

Hezký rolbař ;) díky

Upraveno od Béda Čech

FLko má snad ESP ve všech verzích v základu! :palec:

tak keď je tu aj téma ESP, dá sa tento systém nejako domontovať, alebo je to iba záležitosť fabriky? :):help:

tak FL má od Classicu - ESP včetně ABS + EBV + MSR + ASR + EDS + HBA + DSR

+ ESBS

hele asi ne...je to MR 01... ESP na přístrojovce fakt nemam

Hezký rolbař ;) díky

nemáš ho tam jako doplatkovou výbavu, takže ho nemáš, jinak symbol na budíkách máš, je stejný jako pro ASR ;)

Upraveno od rolbař

tak keď je tu aj téma ESP, dá sa tento systém nejako domontovať, alebo je to iba záležitosť fabriky? :):help:

dá se domontovat, technicky není žádný problém ;)

jinak symbol na budíkách máš, je stejný jako pro ASR ;)

no já jsem psal Béďovi, že tam má tlačítko na vypnutí ESP... ale asi jsem se blbě vyjádřil... ;)

OI 4x4 nemá v základu ESP. ASR si teď nejsem jistý, ale nemá a tím pádem ani vypínač. Budíky mají symbol, jelikož se používají do všech stejné

Upraveno od rolbař

rolbar a ako časovo a finančne je to náročné to esp aspoň odhadom :)

finančně ti neřeknu, neznám ceny jednotek, ale pokud to budeme brát podle OI, tak cca 4-5t materiál ( s ohledem na to, že u OI je potřeba ještě plno dalších věcí)

časově si netroufnu odhadnou práci, je tam jebačka s přepinováním včetně výměny všech cca 20 pinů na svorkovnici ABS včetně samotné svorkovnice, jelikož je ABS za motorem, tak to je horší na přístup, tím pádem i časově delší cca 4-5h ;)

Upraveno od rolbař

takže i jí mám elektronickou uzávěrku diffu když mam OII z r.04?

tak to vyzkoušej ... :) ale já si myslím, že EDS fakt měla u O II. jenom RS a 4x4... ale možná má Rolbař lepší info! ;)

jako že bych vzal dva spolujezdce, našli jsme sníh a nechal jsem je pozorovat jestli hrabou obě kola? lol

myslim, že tu uzávěrku nemam

nemáš... a já už vím proč... lol ... protože nemáš ESP!!! ;) ... elektornická uzávěrka diferenciálu EDS je součástí ESP!!!

právě, myslim, že bych o něčem takovým věděl

OI 4x4 nemá v základu ESP. ASR si teď nejsem jistý, ale nemá a tím pádem ani vypínač. Budíky mají symbol, jelikož se používají do všech stejné

myslím že nemám ani ASR

ad quattro:

generace IV:

kde:

od roku 1996 v Audi A4/S4, Audi A6/S6, Audi A8/S8. Také v VW Passat B5 4motion. Manuální uzávěrka byla nahrazena elektronickou uzávěrkou (EDS). EDS pracuje do rychlosti 40 km/h (25 mph), na výkonějších modelech S4/S6/S8 - až do 80 km/h. Jako doplňek k EDS, Audi A8/S8 omezuje otáčky motoru pokud dojde k přílišnému protáčení kol.

co:

Stálý pohon všech kol.

Středový Torsen diferenciál, 50/50 rozdělení, automatické uzavírání až do 80% točivého momentu na jakoukoli nápravu. Některé současné vozidla mají rozdělení 40/60 předek/zadek

Otevřený zadní diferenciál, Elektronická uzávěrka (EDS).

Otevřený přední diferenciál, Elektronická uzávěrka (EDS).

jak:

Skvělý pohon všech kol na silnici. V podmínkách "on-road" musí ztratit všechna čtyři kola trakti aby se auto nehnulo. Torsen efekt s jedním kolem ve vzduchu nenastane, protože zasáhne EDS a Torsen transferuje točivý moment na zadní nápravu. V podmínkých "off-road" (kola ve vzduchu nebo překážky) auto se nehne pokud jedno přední a jedno zadní kolo ztratí trakci. Důsledek tohoto chování je, že EDS není náhrada za manuální uzávěrku diferenciálu a není tedy schopna přenést dostatek točivého momentu na další kolo.

+: Stálý pohon všech kol v jakých-koli podmínkách, žádné zásahy řidiče nejsou potřeba.

-: žádné důležité nedostatky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.