NNNTomas Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Měnil jsem vzduchový filtr u svého 16 ventilového poníka a objevil jsem objev... vypadá to na nějaký "tunel" pro vzduch. Podívejte se na fotky... Na jedné fotce bez na druhé s "tunelem"... A mě zajímá co to tam má za funkci? Proč je tam ta "odbočka"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 já to taky prohlížel a máš tam i klapku která se otevře podle zahřátého motoru (nasávání teplého vzduchu) dle mého Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 je klasicky restriktor slouzici k omezeni a hlavne uklidneni proudu vzduchu,behem sani vlastne dochazi k prerusovanemu tahu vzduchu a tady se to ma uklidnit. odbocka je jen prepust do dalsi uklidnovaci komurky. Maji to kluci dobre udelane, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Klapka na přívod studeného/teplého vzduchu je před tím. Předpokládal jsem, že to bude něco na uklidnění "pulsace" vzduchu. Má to ale nějaký velký význam? Při odstranění seriovýho filtru a monáži přímého sání (kónusové trubky s filtrem) to přece taky není, sice to pak hlasitěji "saje" ... ale třeba saze o něco sice volněji ale hůře se "plní" motor vzduchem, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.