kenny_fx Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Pojistka na brzdici svetla ma byt 10A, ale vzdycky se mi prepali. Nevim proc? :-( Dal jsem tam 15A a je to v pohode. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? A je nebezpecne tam mit 15A? PS: Jsem zacatecnik Predem dekuji za odpovedi a pomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 žárovky 2x 21 W = 2x cca 4A = 8A + 3. brzdovka (myslím 10x 1W = 0.8 A) takže dohromady cca 9A pokud nestačí 10A pojistka máš někde problém. Voda ve světle, zaoxidovany konektory, pokud máš tak zásuvka tažnýho zař., pokud je to ted jen pojistka tak časem se to určitě nezlepší ale bude to horší a náprava dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 14. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 žárovky 2x 21 W = 2x cca 4A = 8A + 3. brzdovka (myslím 10x 1W = 0.8 A) takže dohromady cca 9A pokud nestačí 10A pojistka máš někde problém. Voda ve světle, zaoxidovany konektory, pokud máš tak zásuvka tažnýho zař., pokud je to ted jen pojistka tak časem se to určitě nezlepší ale bude to horší a náprava dražší. Ve skutecnosti mi 3. brzdove svetlo vubec nesviti. Nejde mi do nej zadny proud :-( budu muset do servisu? Nebo mam zkusit jeste neco sam vyresit (pokud to zvladnu) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 kdyby mi nesvítilo 3. brzdové světlo a vyhazovalo mi to pojistku tak hledám něco kolem té třetí brzdovky. v tvém případě bych to viděl bud to dát k někomu nebo do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 14. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 A jeste mi nefunguje svetlo SPZ, cim by to mohlo byt? Do konektoru pro 3. svetlo nejde zadny proud, meril jsem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 tak tobe nejdou svetla a ptas se proc se ti pali pojistky??? tak oprav svetla a pak se ptej kdyz to bude dal delat!!! a pokud tomu nerozumis vubec tak to nekomu dej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 14. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 tak tobe nejdou svetla a ptas se proc se ti pali pojistky??? tak oprav svetla a pak se ptej kdyz to bude dal delat!!!a pokud tomu nerozumis vubec tak to nekomu dej Ale mě do toho konektoru na 3. brzdove svetlo nejde vubec proud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Tak mas zlomeny kabel v prechodke na pravej strane. Medzi karoseriou a zadnou kapotou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Tak svetla spz jsem vyresil. Bylo to zarovkama. Ale treti brzdove svetlo stale nesviti a jedu na 15A pojistku. Kontroloval jsem kabely co vedou od 5. dveri do karoserie a jsou OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.