Publikováno Prosinec 14, 200816 r dobry den panove chci se jen zeptat na jednu vec chci nahradit stavajici posrany system skoda centralniho zamykani na tento co sem nasel http://tuning.autodoplnky.cz/autoalarmy/ma...da-pro-s2494910 de o to jen aby to zamykalo odemykalo nic vic nepotrebuju uz me ten kram sere dekuju za odpovedi a rady(jedna chyba opravena )
Prosinec 14, 200816 r Ak mas povodny central tak ho odpoj. ;) A Ten novy co si dal odkaz namontuj a zapoj.
Prosinec 14, 200816 r Aky mas problem s centralom? Ved si ho daj doporiadku a nemusis domontovavat ziadne blbosti.
Prosinec 14, 200816 r Cau OLISOFT Len mu asi nejde origo central tak to chce niako nahradit. Ked mu v servise povedali ze oprava stoji cca 5500.- Toto je len moja domienka. :) Nech sa vyjadri Autor. ;)
Prosinec 14, 200816 r Asi tak nejako, ale ked uz je tu, tak sa moze lahko docitat (hladat slovko mikrospinac), ako to jednoducho opravit. A este tu aj kupi komplet sadu tichych zamkov za 2tKc. Este k tomu moze behnut k tunajsim majstrom a Ti mu urcite pomozu. Ja osobne by som take cosi neorigo do auta nedaval...
Prosinec 15, 200816 r Autor 1:problem je ze bude se to zamyka a odemyka samo anebo nejdou zamcit a odemcit jedny dvere 2:je ze na spolujezdcovi nejde odemcit pres klicek auto asi je tam neco spatne takze vymena zamku kdyby nekdo mel jeden starej ale funkcni doma koupim
Prosinec 15, 200816 r 1:problem je ze bude se to zamyka a odemyka samo anebo nejdou zamcit a odemcit jedny dvere2:je ze na spolujezdcovi nejde odemcit pres klicek auto asi je tam neco spatne takze vymena zamku kdyby nekdo mel jeden starej ale funkcni doma koupim 1.Zle mikrospinace v zamku. 2.Ak zamykas od vodicovej strany tak spolujazdcova sa zamkne?? Ak ANO . Tak bi som dal namiesto vlozky zamku na P.P.Dvere zaslepku. ;)
Prosinec 15, 200816 r Autor 1.Zle mikrospinace v zamku.2.Ak zamykas od vodicovej strany tak spolujazdcova sa zamkne?? Ak ANO . Tak bi som dal namiesto vlozky zamku na P.P.Dvere zaslepku. ;) ne na zamknuti od ridice neraguje zamykam a odemykam jak skodu 120 a uz ,me to stve
Prosinec 15, 200816 r Máš špatný zámky nebo přeškubaný kabely v průchodce. Nějakej jinej centrál bych tam nebastlil.
Prosinec 15, 200816 r Odisiel ti mikrospinac v zamku na vodicovich dverach. Tu je navod: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...pinac-zamku.htm ;)
Prosinec 17, 200816 r Autor no ale tak jako me de o to aby tojen fungovalo tak mu mam napsalt panu Humlovi a on mi poradi brno mam kousek to neni problem
Prosinec 18, 200816 r Autor no jeste sem se pripojil na vaq a zjistil sem nevim zdali je to zavada na centralu u spolujezdce a nevim jesi to neni tim ze se to nezamyka napsalo mi to ze je chyba na minusovem polu ale kde jesi poradite kterej kabel to je v pruchodce ve dverich tak ho zkusim napojit nekam jinam v tech dverich aby to kostrilo pak to snad bude fungovat dekuju za odpoved
Prosinec 29, 200816 r Využiju tohleto vlákno : mám takový problém s centrálem ,když nastartuju motor tak sem mi zamkne centrál ,ale ne pokaždé možná jste už někdo řešil podobnou závadu v čem to hledat dík za info
Prosinec 29, 200816 r na stojícím a tak mladém autě nevímna VAGu to nebylo ? myslím že ty pekáče jsou asi všechny stejné zatím na vagu to nebylo,akorát jestli to nemá souvislost nefunguje mi dveřní spínač u spolujezdce
Prosinec 29, 200816 r nejsou stejný, do 99 se lámaly dráty ve dveřích vyměn spínač ve dveřích a mělo by to být OK auto neví že jsi otevřel dveře a myslí si že jsi jen omylem odemčel tak to pro jistotu znovu zamče, i když zapnutí zapalování by tuto funkci mělo vyrušit
Prosinec 30, 200816 r taky mě napadlo že by to mohlo bejt tim mikrospinačem ve dveřích ,ale ono se to neprojevuje pořád tzn. všiml jsem si že to blbne teď když se fakt ochladilo a je kosa nebo taky ,když prší a to mě mate ,kdyby to bylo jen tím spínačem tak by se to projevovalo stále ?
Prosinec 30, 200816 r Podívej se na tu průchodku ve dveřích, mám 11/03 a taky mi to tam doslova uhnilo, je tam vlhkost jako prase a dráty co jsou ve dveřích krásně omotaný v té průchodce omotaný téměř nejsou ... měl jsem popraskaný izolace na drátech a jeden nakonec vejpůl ...
Prosinec 30, 200816 r ok peteres ,dík to už začínaá být konkrétní mrknu na tu průchodku co se tam děje
Leden 6, 200916 r tak dnes jsem měl trochu čas vizualně jsem zkontroloval průchodky nic jsem závadného nenašel . Napíchl jsem to na vag a vyhodilo mi chybu 01030 - spinac klice centr.zam. strana ridice - zamknout zkrat na kostru . / zajimavé že mi nefunguje svetlo v pravych dveřích . Někdy když nastartuji motor, tak se mi zamkne centrál / tak to vypada na rozkuchaní předních dveří ? nebo kde začít dík za rady
Leden 7, 200916 r Autor ja vymenil ridicuv ccelej zamek a mam klid ted jen orapvit pravy dvere tam me to pise jen spatnou kostru takze musim hledat kde ty kabely maj kostrit a jak se k tomu dostat poradi nekdo jesi je to nekde pod schranouk spolujezdce na a sloupku nebo ju sundavat nemusim a najdu tu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.