Přejít na obsah

central opet ne jen rada

djvlada

Doporučené příspěvky

1:problem je ze bude se to zamyka a odemyka samo anebo nejdou zamcit a odemcit jedny dvere

2:je ze na spolujezdcovi nejde odemcit pres klicek auto asi je tam neco spatne takze vymena zamku kdyby nekdo mel jeden starej ale funkcni doma koupim

1.Zle mikrospinace v zamku.

2.Ak zamykas od vodicovej strany tak spolujazdcova sa zamkne?? Ak ANO . Tak bi som dal namiesto vlozky zamku na P.P.Dvere zaslepku. ;) ;) ;):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no jeste sem se pripojil na vaq a zjistil sem nevim zdali je to zavada na centralu u spolujezdce a nevim jesi to neni tim ze se to nezamyka napsalo mi to ze je chyba na minusovem polu ale kde jesi poradite kterej kabel to je v pruchodce ve dverich tak ho zkusim napojit nekam jinam v tech dverich aby to kostrilo pak to snad bude fungovat dekuju za odpoved

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

tak dnes jsem měl trochu čas vizualně jsem zkontroloval průchodky nic jsem závadného nenašel .

Napíchl jsem to na vag a vyhodilo mi chybu 01030 - spinac klice centr.zam. strana ridice - zamknout zkrat na kostru . / zajimavé že mi nefunguje svetlo v pravych dveřích . Někdy když nastartuji motor, tak se mi zamkne centrál / tak to vypada na rozkuchaní předních dveří ? nebo kde začít dík za rady :)

Odkaz ke komentáři

ja vymenil ridicuv ccelej zamek a mam klid ted jen orapvit pravy dvere tam me to pise jen spatnou kostru takze musim hledat kde ty kabely maj kostrit a jak se k tomu dostat poradi nekdo jesi je to nekde pod schranouk spolujezdce na a sloupku nebo ju sundavat nemusim a najdu tu

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...