Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Asi tak nejako, ale ked uz je tu, tak sa moze lahko docitat (hladat slovko mikrospinac), ako to jednoducho opravit. A este tu aj kupi komplet sadu tichych zamkov za 2tKc. Este k tomu moze behnut k tunajsim majstrom a Ti mu urcite pomozu.

Ja osobne by som take cosi neorigo do auta nedaval...

Vloženo

1:problem je ze bude se to zamyka a odemyka samo anebo nejdou zamcit a odemcit jedny dvere

2:je ze na spolujezdcovi nejde odemcit pres klicek auto asi je tam neco spatne takze vymena zamku kdyby nekdo mel jeden starej ale funkcni doma koupim

Vloženo
1:problem je ze bude se to zamyka a odemyka samo anebo nejdou zamcit a odemcit jedny dvere

2:je ze na spolujezdcovi nejde odemcit pres klicek auto asi je tam neco spatne takze vymena zamku kdyby nekdo mel jeden starej ale funkcni doma koupim

1.Zle mikrospinace v zamku.

2.Ak zamykas od vodicovej strany tak spolujazdcova sa zamkne?? Ak ANO . Tak bi som dal namiesto vlozky zamku na P.P.Dvere zaslepku. ;) ;) ;):)

Vloženo
1.Zle mikrospinace v zamku.

2.Ak zamykas od vodicovej strany tak spolujazdcova sa zamkne?? Ak ANO . Tak bi som dal namiesto vlozky zamku na P.P.Dvere zaslepku. ;) ;) ;):)

ne na zamknuti od ridice neraguje zamykam a odemykam jak skodu 120 a uz ,me to stve

Vloženo

no jeste sem se pripojil na vaq a zjistil sem nevim zdali je to zavada na centralu u spolujezdce a nevim jesi to neni tim ze se to nezamyka napsalo mi to ze je chyba na minusovem polu ale kde jesi poradite kterej kabel to je v pruchodce ve dverich tak ho zkusim napojit nekam jinam v tech dverich aby to kostrilo pak to snad bude fungovat dekuju za odpoved

• o 2 týdny později...
Vloženo

Využiju tohleto vlákno : mám takový problém s centrálem ,když nastartuju motor tak sem mi zamkne centrál ,ale ne pokaždé možná jste už někdo řešil podobnou závadu v čem to hledat dík za info :)

Vloženo
na stojícím a tak mladém autě nevím

na VAGu to nebylo ?

myslím že ty pekáče jsou asi všechny stejné zatím na vagu to nebylo,akorát jestli to nemá souvislost nefunguje mi dveřní spínač u spolujezdce

Vloženo

nejsou stejný, do 99 se lámaly dráty ve dveřích

vyměn spínač ve dveřích a mělo by to být OK

auto neví že jsi otevřel dveře a myslí si že jsi jen omylem odemčel tak to pro jistotu znovu zamče, i když zapnutí zapalování by tuto funkci mělo vyrušit

Vloženo

taky mě napadlo že by to mohlo bejt tim mikrospinačem ve dveřích ,ale ono se to neprojevuje pořád tzn. všiml jsem si že to blbne teď když se fakt ochladilo a je kosa nebo taky ,když prší a to mě mate ,kdyby to bylo jen tím spínačem tak by se to projevovalo stále ?

Vloženo

Podívej se na tu průchodku ve dveřích, mám 11/03 a taky mi to tam doslova uhnilo, je tam vlhkost jako prase a dráty co jsou ve dveřích krásně omotaný v té průchodce omotaný téměř nejsou ... měl jsem popraskaný izolace na drátech a jeden nakonec vejpůl ...

Vloženo

tak dnes jsem měl trochu čas vizualně jsem zkontroloval průchodky nic jsem závadného nenašel .

Napíchl jsem to na vag a vyhodilo mi chybu 01030 - spinac klice centr.zam. strana ridice - zamknout zkrat na kostru . / zajimavé že mi nefunguje svetlo v pravych dveřích . Někdy když nastartuji motor, tak se mi zamkne centrál / tak to vypada na rozkuchaní předních dveří ? nebo kde začít dík za rady :)

Vloženo

ja vymenil ridicuv ccelej zamek a mam klid ted jen orapvit pravy dvere tam me to pise jen spatnou kostru takze musim hledat kde ty kabely maj kostrit a jak se k tomu dostat poradi nekdo jesi je to nekde pod schranouk spolujezdce na a sloupku nebo ju sundavat nemusim a najdu tu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...