Tazz7 Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 (editace) 9.5 v 9.30 kdo tam jede na tento datum chlapaci??? Já jedu v 10.30:palec2: Editováno: 27. Duben 2009, autor: Tazz7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Tazz7 : tak se tam určitě uvidíme ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 Určitě se uvidíme.Tmavěmodrá O1 kombi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 A já černá metaliza OII vzad nápiš škodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak jsem tam byl v sobotu a docela se mi to prodražilo. Ve smykový zatáčce mě to vyneslo ven (asi jako každýho), ale jak kola zabrala na asfaltu tak mi vystřelil pás. V tu chvíli docela šok: rána jak z pistole i smrad a dým, pás fest dotaženej a zaseklej. Včera jsem ho vyměnil - 2600Kč. Jinak kurz docela zajímavej, ale chtělo by to víc ježdění, takhle na to člověk začal přicházet a už byl konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Co Ti vystřelilo? Pás? Nerozumim tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Aspon jste se tam nenudili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak to je hustý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 (editace) Vystřelil mi předpínač bezpečnostního pásu u řidiče - pás se utáhnul a zablokoval Editováno: 29. Duben 2009, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 a kuwa, a to jako proc ? To jako auto predpokladalo naraz, to snad fobie neumi ne. Takze to jako spustilo samo od sebe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 POdle mě bylo boční přetížení při vyjetí z kluzný plochy na normální asfalt takový, že už to bralo jako boční náraz. Ale pocitově nic velkýho (ono co by člověk chtěl od kol 14/185). Naštěstí mám pás jen s mechanickým odpalem (není řízenej jednotkou airbagů), takže tu jsme nemusel měnit a taky nemám boční pytle - to by se hodně prodražilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 To jsem neměl číst...ted se budu trochu bát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 jaaaa hodne. To mi jako chcete rict ze mi na bezpecnostni akci muzou vystrelit pylete ? No to ssnad NEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Podle mě ten pás musel bejt na 100% vadnej a proto vystřelil, za normálních okolností se něco takovýho IMHO nemůže stát, takže bych se toho nebál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 ty wole, když si pomyslím, že mi mohly vyskákat v Mondeu pytle, tak potěš koště. Mám jich tam jak nasráno, to by bylo drahý. Já totiž taky vyjel z kluzný plochy festovně, až jsem se skoro bál, abych se nepřekulil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Zbytecna panika - ten pas musel bej vadnej. Jezdime z prace pravidelne na celej den do mostu a Fabku mame vybavenou vsema bagama. To je prvni pripad kdy jsem tohle zaznamenal . Nikdy se tam nic nestalo a to ji davame pekne zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Beda: taky se přikláním k Tvému názoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Taky si myslím, že chyba musela být v pásu. Ale pořád ta chyba byla na "dobrý" straně. Horší by bylo kdyby pás nefungoval v případě potřeby. Takhle to stálo jen"pár" korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Konec dobrý všechno dobrý!!! Já spiš ted přemýšlim jestli si mám udělat v té Sosnové to připojištění.Co myslite? Má to význam nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Romane, ja myslim, ze to pojisteni ma vyznam v zimne, ale ted uz ne My tam jezdili dost ostre a ani naznak nejakyho maleru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Jasně.Asi máš pravdu.A kdyby přece jenom náhodou se něco stalo tak vytáhnout auta ven mimo autodrom...víte snad jak to myslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 jj presne tak, pojisteni je jen pro klid v dusi. Maximalne se tam lidi srazi anebo poslou na strechu, ale to by byl spis zazrak v tehle rychlostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Sobota 9:30 nástup ke strojum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 (editace) tak se romane dneska naposledy vecer pomazli se svoji cernoskou, zitra vyleti vsechny pytle pritahnou se vsechny pasy, upadaji kola, vyskoci konici z motoru a odpali to tu parodii na zesilovac a woofer co mas v kufru lol lol lol lol lol Editováno: 8. Květen 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 :smich: Ty woe Ondro nestraš. Asi nic moc zážitek co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.