Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem tam byl v sobotu a docela se mi to prodražilo. Ve smykový zatáčce mě to vyneslo ven (asi jako každýho), ale jak kola zabrala na asfaltu tak mi vystřelil pás. V tu chvíli docela šok: rána jak z pistole i smrad a dým, pás fest dotaženej a zaseklej. Včera jsem ho vyměnil - 2600Kč. Jinak kurz docela zajímavej, ale chtělo by to víc ježdění, takhle na to člověk začal přicházet a už byl konec.

Vloženo

POdle mě bylo boční přetížení při vyjetí z kluzný plochy na normální asfalt takový, že už to bralo jako boční náraz. Ale pocitově nic velkýho (ono co by člověk chtěl od kol 14/185). Naštěstí mám pás jen s mechanickým odpalem (není řízenej jednotkou airbagů), takže tu jsme nemusel měnit a taky nemám boční pytle - to by se hodně prodražilo.

Vloženo

ty wole, když si pomyslím, že mi mohly vyskákat v Mondeu pytle, tak potěš koště. Mám jich tam jak nasráno, to by bylo drahý. Já totiž taky vyjel z kluzný plochy festovně, až jsem se skoro bál, abych se nepřekulil.

Vloženo

Zbytecna panika - ten pas musel bej vadnej. Jezdime z prace pravidelne na celej den do mostu a Fabku mame vybavenou vsema bagama. To je prvni pripad kdy jsem tohle zaznamenal :). Nikdy se tam nic nestalo a to ji davame pekne zabrat.

Vloženo

Taky si myslím, že chyba musela být v pásu. Ale pořád ta chyba byla na "dobrý" straně. Horší by bylo kdyby pás nefungoval v případě potřeby. Takhle to stálo jen"pár" korun.

Vloženo

jj presne tak, pojisteni je jen pro klid v dusi. Maximalne se tam lidi srazi anebo poslou na strechu, ale to by byl spis zazrak v tehle rychlostech :)

Vloženo (editace)

tak se romane dneska naposledy vecer pomazli se svoji cernoskou, zitra vyleti vsechny pytle pritahnou se vsechny pasy, upadaji kola, vyskoci konici z motoru a odpali to tu parodii na zesilovac a woofer co mas v kufru

lol lol :smich:lol lol :smich:lol lol :smich:lol lol :smich:lol lol :smich:

Editováno: , autor: Ol@f

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...