Mart-in Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 (editace) Zdravím pánové,dneska mě vylekala moje octa 2.0i 85kW, z ničeho nic začala svítit za jízdy kontrolka EPC přitom auto jede normálně. Co přesně tahle kontrolka signalizuje a jaké závady se k ní vztahují? Není tady někdo z Ostravy kdo by mě napíchl na VAG? Ještě mě napadlomnemůže to mít něco společného se servisním intervalem? Po zapnutí zapalování mi vyskočí na displeji SERVICE a už se pomalu blíží k nule. Editováno: 16. Prosinec 2008, autor: Mart-in Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiax Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 (editace) EPC nesignalizuje poruchu motora (resp. emisii), takze auto pojde normalne, ide skor o poruchu v systeme elektroniky - elektronicky pedal plynu a pod. Pre zaciatok sa pozri, ci Ti svietia brzdove svetla - ak nie, mas pravdepodobne vadny snimac brzdoveho pedalu Editováno: 16. Prosinec 2008, autor: mysiax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Tak se obrať na Indiho z TDi garage. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mart-in Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Bravo,velmi správný odhad, zkusil jsem to a zjistil že mi nesvítí vůbec brzdy, ani jedno světlo. Takže chyba brzdového spínače nebo třeba jen vybitá pojistka protože třeba praskla žárovka? Je náročné brzdový spínač vyměnit doma?Kolik to tak stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mart-in Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 tak jsem to rozebral,vytáhl spínač, dvakrát promáčkl, vrátil zpátky a brzdy svítí a kontrolka EPC zhasla. Uvidíme jak dlouho to vydrží. Díky za perfektně cílenou radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiax Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Som rad, ze som pomohol Inak brzdovy spinac nieje ziadna tragedia, u nas stoji cca 300.-SKK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mart-in Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 tak závada se mi začala opakovat, ujedu cca 50km a brzdy zase nesvítí, vytíáhnu spínač, nasadím a zase to chvíli funguje. Rozhodl jsem se spínač vyměnit za nový, ale ten když nasadím tak brzdy trvale svítí. Paní v mototechně říkala že před montáží nesmím spínač zatlačit, takže jsem spínač nejprve připojil, pak sešlápl pedál, spínač nasadil a pedál pustil. Ale přesto, brzdy svítí trvale. Netušíte kde může být zrada nebo mám zvolit jiný montážní postup. Nyní už je tyčinka spínače zatlačená a nejde vysunout úplně tak jako když byl nepoužitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=42968 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.