porschekiller666 Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Můžete mi někdo poradit,kterak správně zapojit do OctavkyI rádio Symphony 303?Právě jsem si koupil Octavii,bývalý majitel si své rádio nechal,koupil jsem si jinde rádio Symphony 303 na kazety.Když ho napojím na konektory,zapnu rádio a zadám kod,kod přijme,ale na displeji se objeví nápis PHONE a nemůžu ladit stanice,jen ovládat basy a hlasitost,bohužel z repráků se nic neozývá.Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Není tam náhodou i HF sada originál,buď v loketce nebo na palubovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porschekiller666 Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Nikde jsem nic nenašel,žadný handsfree,nebo díry po něm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Kolik máš vzadu zapojenejch konektorů? Je tam i ten vrchní trojbarevnej nebo jeho část? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porschekiller666 Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 mam tam hnědej minus,tlustej červenožlutej,tenkej červenožlutej a žlutozelenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 To sem nemyslel . Myslím tím konektory,vzadu by měly byt tři části toho eurokonektoru,spodní-napájecí,prostřední-repráky a nejhornější ,skládající se ze tří barevných částí (modrá,zelená,žlutá)-CDměnič,telefon,výstup.De mě o to jestli tam máš zapojenej ten nejhornější barevnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Můžete mi někdo poradit,kterak správně zapojit do OctavkyI rádio Symphony 303?Právě jsem si koupil Octavii,bývalý majitel si své rádio nechal,koupil jsem si jinde rádio Symphony 303 na kazety.Když ho napojím na konektory,zapnu rádio a zadám kod,kod přijme,ale na displeji se objeví nápis PHONE a nemůžu ladit stanice,jen ovládat basy a hlasitost,bohužel z repráků se nic neozývá.Díky za každou radu Nemáš náhodou něco zapojeno na svorkovnici A Pin2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 odšmikni žlutej kábl a bude to OK ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porschekiller666 Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Bohužel ten tam vůbec zapojenej ani přivedenej nemám.Jen napájecí a na repráky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 To mute jde na pin 2 toho nejspodnějšího konektoruA ,měl by to byt šedo zelenej kábl. A signál z telefonu jde přes část C 7a12.Zkus odpojit ten pin 2 pokud tam teda je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porschekiller666 Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Ok,díky,zkusim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Je ale divný že když tam nemáš HF kde se bere napětí na tom pinu. tohle to dělá když máš HF a je hovor nebo je adaptér telefonu vyndanej z držáku. A potom v menu rádia vypni telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porschekiller666 Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Tak jsem to rádio zkoušel zapojit podle schéma,ale dělá to pořád to samý.Zkusil jsem ho napíchnout i v jiném autě,ale zase jen PHONE.Dle návodu jsem se zkusil dostat do menu stlačením tlačítka TP na delší dobu,ale vůbec nereaguje a do menu se nedostanu.Asi bude problém v rádie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Ještě bych zkusil to zapojit jen na stole a jen napájení jestli to bude stejný tak by to mělo byt v tom rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
she4lock Vloženo 23. Květen 2020 Sdílet Vloženo 23. Květen 2020 (editace) Ahoj Všem, snažím se propojit radio s maxidotem, ale marně. Mám Fábii 1 po FL a budíky mám z Fábie 2 před FL s maxidotem. Označení rádia mám 6Y0035156C čili neCanové a propojení mám po 3 drátu. Rádio mám nakódované na 00400. Při pokusu na překódování na 00404, 00405 i 00407 zahlasí VCDS chybu zápisu nebo něco takového, ale nastavené kódování se uloží. Nicméně po tomto překódování se rádio nevypne po vytažení klíčku a blbne čidlo venkovní teploty. Ani po resetu gateway nic neukazuje - odzkoušeno s kódováním 00400, 00404 ,00405 i 00407. Propojení mezi maxidotem a rádiem mám: 30 (modrofialový) - 8 (fialový) 31 (hnědožlutý) - 9 (žlutý) 32 (hnědobílý) - 10 (bílý) Po načtení chyb z rádia a gateway, tak není žádná. Konektory mám mezi s sebou proměřené z pinu na pin a vše v pořádku. PS: Rádio bylo měněné, protože u toho prvního se mi rozsypalo ovládání hlasitosti a vypadávalo mi to kolečko pro zapínání a vypínání rádia. Může mi prosím někdo poradit kde je co špatně? Předem díky Editováno: 23. Květen 2020, autor: she4lock špatný typ vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.