libcinek Vloženo 19. Prosinec 2008 Vloženo 19. Prosinec 2008 Ahojky lidičky,mám na Vás dotázek ohledně mého autíčka. Stává se mi že při řazení a sešlápnutí spojky vylítnou otáčky tak zhruba o 100.Auto jede dobře a jen toto mě nějak vadí a je to nepříjemné.Nevíte náhodou co by to mohlo dělat? Všem moc děkuji za rady a přeji krásné svátky. Citovat
remus1 Vloženo 20. Prosinec 2008 Vloženo 20. Prosinec 2008 Mě to dělá taky. Ale jen když mám nízké otáčky. Pak si motor při vyšlápnutí spojky sám přidá. Asi to tak má být. Citovat
libcinek Vloženo 20. Prosinec 2008 Autor Vloženo 20. Prosinec 2008 Mě to dělá taky. Ale jen když mám nízké otáčky. Pak si motor při vyšlápnutí spojky sám přidá. Asi to tak má být. Díky za radu a docela mě to potěšilo že to nedělá jenom mě )).Já tu někde čet že by to mohl bejt vadný spojkový spínač ale nejsem si jist a hlavně nevím kde ho mám hledat. Citovat
remus1 Vloženo 21. Prosinec 2008 Vloženo 21. Prosinec 2008 Buď v klidu. Já to auto mám třetí rok a dělá mi to od samého začátku. Za tu dobu jsem ho měl jednou v servise, protože ztrácelo výkon, což bylo vadnou váhou vzduchu. Jinou závadu nenašli..... Citovat
KaJe Vloženo 22. Prosinec 2008 Vloženo 22. Prosinec 2008 Tátova 1.8 dělala naprosto to samé a hned od novoty. Asi jediná možnost jak docílit toho, aby to nědělalo, je napřed ubrat plyn a až pak sešlápnout spojku a né to dělat současně. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.