Přejít na obsah

Adam182

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Adam182

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Na ty 4 polozky se me vubec neptali. Asi bych si je i tak zvolil, ale spis se divim, ze to neni standardni soucasti prohlidky. Na cenach servisu se nejspise podepisuje i fakt, ze je v centru Brna
  2. Tak pred par dny jsem byl na prvni kontrole po 2 letech (najeto cca 16000km). Objednal jsem si garancni prohlidku + vymenu oleje, cisteni klimatizace a geometrii.
  3. Dobrý den, všimnul jsem si, že tu pro tuto motorizaci ještě takové téma není a celkem by mě zajímaly vaše zvyky/zkušenosti. Například já většinou řadím mezi 2500-3000 otáčkami a přes ty 3000 se mi popravdě už moc nechce při normální jízdě, ale i tak mám pocit, že to při přechodu 1->2 a 2->3 je ještě málo a otáčky padnou pod 2000 a není to ono. Nebo je to zbytečná obava a není problém dlouhodobě řadit i lehce nad 3000? Dejme tomu třeba nějakých 3250? Jinak řadím přibližně takto: 1->2: tady si nejsem jistý ale asi kolem 20-25 2->3: kolem 40 3->4: kolem 65 4->5: kolem 80 5->6: kolem 100 Při jakých otáčkách řadíte vy a v jakých rychlostech? Řadíte běžně i nad 3000? Věřím, že by vaše názory mohly pomoci více lidem. Díky moc za vaše názory a přeji všem fajn den!
  4. Zdravim vsechny! Mel bych jen takovou otazku ze zvedavosti... Vyuzivate zimni a jarni servisni akce od Skody? Diky za kazdy nazor!
  5. Dobry den, jelikoz jsem uplny zacatecnik, chtel jsem se poradit jak vyresit servisni prohlidky u me Fabie. Koupil jsem od rodiny ojetou Fabii 1.0 TSI 81kw 03/2018, ma najeto 7500km a pouzivala se v podstate jen 8 mesicu. Nicmene olej ma stale puvodni, takze bych chtel co nejdriv vymenit olej a nechat udelat prohlidku, a pote idealne nejak nastavit servis, abych pak jezdil na vymenu oleje a prohlidky co 1 rok nebo 15000 km od teto navstevy. Nevite, jestli to jde takto flexibilne upravit? Cekat do unora se mi moc nechce a menit olej ted a pak jet v unoru, taky ne. Priznam se, ze se v tech vymenach oleje, pravidelnych prohlidkach, garancnich prohlikach a nevim cim vsim celkem ztracim. Pokud byste meli nejaky napad, jak si to co nejlepe nastavit, tak budu moc rad. Moc vam dekuju a preju fajn vikend!
  6. Moc Vam vsem dekuju za odpovedi. Mam kotoucove brzdy vpredu i vzadu a kdyz jsem na ne koukal, je tam i viditelna vrstvicka rzi. To obrouseni by mohlo pomoct. Schvalne jsem tu zpatecku testoval a piska to obcas, kdy se tomu zachce. Vypada to, ze couvani pouze na spojku nebo s plynem na to nema vliv.
  7. Dobry den, pred par dny se mi zacalo stavat, ze pri zarazeni zpatecky a naslednem rozjeti me na chvili lehce piska zadni cast vozu. Pri rozjezdu dopredu piskani nepozoruji, pouze pri rozjezdu dozadu. Nemate nekdo podobnou zkusenost nebo napad, co by mohlo byt spatne? Vim, ze pritelkyne s tim autem asi dvakrat lehce drcla pri couvani kolmo do patniku. Jinak pri brzdeni jsem zadny piskot neslysel (proto jsem to nedal do tematu piskani brzd). Kdybyste meli nejake napady jak neco otestovat, rad vyzkousim. Pokud uz se to tu nekde resilo, tak se prosim nezlobte a omlouvam se. Predem vsem moc dekuji za pripadne rady!
×
×
  • Vytvořit nový...