david3658 Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 ahoj, oplatí sa mi namontovať do zadných dverí tie malé repráčiky? je ich tam počuť? Je rozdiel v kvalite zvuku? mám fabiu ambiente r.v.2007 a mám 4 repro. a ak si dám namontovať v škodovke, budú tam ťahať káble alebo tam už káble sú a dajú len repro? dík za odp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 vacsina ludi co ich tam mala ich dala prec, alebo na radiu treba stiahnut vysky. su to len vyskace a su hned vedla hlavy. skus si dat hlavu k prednym vyskacom a uvidis aky budes mat pocit. myslim ze kable tam mat nebudes. ale nie je nic lahsie akosa pozriet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david3658 Vloženo 19. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 vacsina ludi co ich tam mala ich dala prec, alebo na radiu treba stiahnut vysky. su to len vyskace a su hned vedla hlavy. skus si dat hlavu k prednym vyskacom a uvidis aky budes mat pocit. myslim ze kable tam mat nebudes. ale nie je nic lahsie akosa pozriet. pýtam sa aby som sa pozriet nemusel...ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Kabely tam nejsou... Na naší staré fábii kombi jsme měli zadní repra a ty výškáče vzadu mi přišli lepší, když jsem poslouchal mluvené slovo (zprávy), tak bylo lépe rozumět. Do roomstera jsme je už namontovali a ještě bych je časem chtěl domontovat do svojí fábie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Ked auto nema Repra namontovane vo Fabrike . Tak tam nejdu ani kable. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal(metak) Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 (editace) Chcel by som sa spitat ake repraky by som mal namontovat do fabie kombi myslim tym rozmer toho repraku co je v kufry lebo nechcem demontovat roletu a menit ju za dosku pls poradte? Editováno: 11. Duben 2009, autor: Michal(metak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 (editace) Do Fabie combi -do kufra idu Repra ovaly 6x9. :) Ak tam nemas repra vobec tak musis natiahnut aj kabelaz k reprakom . Editováno: 14. Duben 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.