Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahoj, oplatí sa mi namontovať do zadných dverí tie malé repráčiky? je ich tam počuť? Je rozdiel v kvalite zvuku? mám fabiu ambiente r.v.2007 a mám 4 repro. a ak si dám namontovať v škodovke, budú tam ťahať káble alebo tam už káble sú a dajú len repro? dík za odp.

vacsina ludi co ich tam mala ich dala prec, alebo na radiu treba stiahnut vysky.

su to len vyskace a su hned vedla hlavy.

skus si dat hlavu k prednym vyskacom a uvidis aky budes mat pocit. myslim ze kable tam mat nebudes. ale nie je nic lahsie akosa pozriet.

• Autor
vacsina ludi co ich tam mala ich dala prec, alebo na radiu treba stiahnut vysky.

su to len vyskace a su hned vedla hlavy.

skus si dat hlavu k prednym vyskacom a uvidis aky budes mat pocit. myslim ze kable tam mat nebudes. ale nie je nic lahsie akosa pozriet.

pýtam sa aby som sa pozriet nemusel...ale dík

Kabely tam nejsou... Na naší staré fábii kombi jsme měli zadní repra a ty výškáče vzadu mi přišli lepší, když jsem poslouchal mluvené slovo (zprávy), tak bylo lépe rozumět. Do roomstera jsme je už namontovali a ještě bych je časem chtěl domontovat do svojí fábie.

Ked auto nema Repra namontovane vo Fabrike . Tak tam nejdu ani kable. ;):)

• 3 měsíce později...

Chcel by som sa spitat ake repraky by som mal namontovat do fabie kombi myslim tym rozmer toho repraku co je v kufry lebo nechcem demontovat roletu a menit ju za dosku pls poradte?

Upraveno od Michal(metak)

Do Fabie combi -do kufra idu Repra ovaly 6x9. :) :) Ak tam nemas repra vobec tak musis natiahnut aj kabelaz k reprakom . ;)

Upraveno od PROCHY603

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.