houmr Vloženo 4. leden 2009 Vloženo 4. leden 2009 Milh@us: nekaz radost, ja uz mam za chvilu jar Citovat
Milh@us Vloženo 4. leden 2009 Vloženo 4. leden 2009 houmr: když já mám radost, že sněží, a jaro tu bude až za 2 měsíce Citovat
houmr Vloženo 4. leden 2009 Vloženo 4. leden 2009 Milh@us: tak to sa dohodneme jar za 2 mesiace co to je, uz iba dva mesiace a je jar, parada -_- Citovat
tech60 Vloženo 4. leden 2009 Vloženo 4. leden 2009 humor,Milh@us: Jestli máte jaro už za dva měsíce, tak vám docela závidím jsem z podkrkonoší a vidím to tak na 3 až 4 měsíce ( až sundám zimáky). Čau Citovat
Milh@us Vloženo 4. leden 2009 Vloženo 4. leden 2009 (editace) tech60: Tak v trutnově momentálně moc sněhu není, asi jako tady u nás. Sice sněží, ale je tu tak 10 cm. Jo to jet o kousek výš, např. janské lázně, maršov, tak tam je to hsutý. ikdyž v jánkách ted toho sněhu taky moc není. Když jsem tam v listopadu byl tak to askorát napadlo cca 10cm, a od tý doby taky nic moc. A v který části trutnova bydlíš? Editováno: 4. leden 2009, autor: Milh@us Citovat
houmr Vloženo 4. leden 2009 Vloženo 4. leden 2009 tak u nas v trencine mame teraz 0,5 cm snehu a zacalo drobno snezit tak uvidime. odo dneska a cely zajtrajsok ma snezit. Citovat
Milh@us Vloženo 4. leden 2009 Vloženo 4. leden 2009 tu u nás chumelí už od rána, a jak tak koukám na meteoradar na www.pocasi.idnes.cz , tak chumelit ještě dlouho bude Citovat
tech60 Vloženo 4. leden 2009 Vloženo 4. leden 2009 Je fakt,že momentálně je sněhu v Pilníkově pomálu asi 5 cm, ale měl jsem na mysli, že zima vlastně teprve začíná a bude se asi táhnout ještě dlouho, a když si vzpomenu jak budu zase vyhrnovat asi 80 metrů od baráku na silnici tak je mi z toho nanic. NENÁM RÁD ZIMU. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.