Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Milh@us: nekaz radost, ja uz mam za chvilu jar :p:);)

houmr: když já mám radost, že sněží, a jaro tu bude až za 2 měsíce

Milh@us: tak to sa dohodneme jar za 2 mesiace co to je, uz iba dva mesiace a je jar, parada -_- -_- ;)

humor,Milh@us: Jestli máte jaro už za dva měsíce, tak vám docela závidím jsem z podkrkonoší a vidím to tak na 3 až 4 měsíce ( až sundám zimáky). Čau kol119

tech60: Tak v trutnově momentálně moc sněhu není, asi jako tady u nás. Sice sněží, ale je tu tak 10 cm. Jo to jet o kousek výš, např. janské lázně, maršov, tak tam je to hsutý. ikdyž v jánkách ted toho sněhu taky moc není. Když jsem tam v listopadu byl tak to askorát napadlo cca 10cm, a od tý doby taky nic moc. A v který části trutnova bydlíš?

Upraveno od Milh@us

tak u nas v trencine mame teraz 0,5 cm snehu a zacalo drobno snezit tak uvidime. odo dneska a cely zajtrajsok ma snezit.

tu u nás chumelí už od rána, a jak tak koukám na meteoradar na www.pocasi.idnes.cz , tak chumelit ještě dlouho bude

Je fakt,že momentálně je sněhu v Pilníkově pomálu asi 5 cm, ale měl jsem na mysli, že zima vlastně teprve začíná a bude se asi táhnout ještě dlouho, a když si vzpomenu jak budu zase vyhrnovat asi 80 metrů od baráku na silnici tak je mi z toho nanic. NENÁM RÁD ZIMU. :kol-73:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.