houmr Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Milh@us: nekaz radost, ja uz mam za chvilu jar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 houmr: když já mám radost, že sněží, a jaro tu bude až za 2 měsíce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Milh@us: tak to sa dohodneme jar za 2 mesiace co to je, uz iba dva mesiace a je jar, parada -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tech60 Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 humor,Milh@us: Jestli máte jaro už za dva měsíce, tak vám docela závidím jsem z podkrkonoší a vidím to tak na 3 až 4 měsíce ( až sundám zimáky). Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 (editace) tech60: Tak v trutnově momentálně moc sněhu není, asi jako tady u nás. Sice sněží, ale je tu tak 10 cm. Jo to jet o kousek výš, např. janské lázně, maršov, tak tam je to hsutý. ikdyž v jánkách ted toho sněhu taky moc není. Když jsem tam v listopadu byl tak to askorát napadlo cca 10cm, a od tý doby taky nic moc. A v který části trutnova bydlíš? Editováno: 4. leden 2009, autor: Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 tak u nas v trencine mame teraz 0,5 cm snehu a zacalo drobno snezit tak uvidime. odo dneska a cely zajtrajsok ma snezit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 tu u nás chumelí už od rána, a jak tak koukám na meteoradar na www.pocasi.idnes.cz , tak chumelit ještě dlouho bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tech60 Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Je fakt,že momentálně je sněhu v Pilníkově pomálu asi 5 cm, ale měl jsem na mysli, že zima vlastně teprve začíná a bude se asi táhnout ještě dlouho, a když si vzpomenu jak budu zase vyhrnovat asi 80 metrů od baráku na silnici tak je mi z toho nanic. NENÁM RÁD ZIMU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.