hornblower Vloženo 19. Prosinec 2008 Vloženo 19. Prosinec 2008 (editace) Zdravim mam teraz problem s autom a nejako ho neviem poriesit. Zacalo to pred 2 mesiacmi s tuhou spojkou a prasknutim spojkoveho kabla. Dal som ho vymenit 2 mesiace islo a teraz zase praskol kabel. Otazka znie kde moze byt problem ci je to len v spojke alebo to moze sposobit aj prevodovka ? So samotnym preradovanim som nepocitil problem jedine tuhy pedal. Diky za kazdu radu sry pomylil som sa s topicom toto tu mozte zmazat Editováno: 19. Prosinec 2008, autor: hornblower Citovat
hornblower Vloženo 19. Prosinec 2008 Autor Vloženo 19. Prosinec 2008 Zdravim mam teraz problem s autom a nejako ho neviem poriesit. Zacalo to pred 2 mesiacmi s tuhou spojkou a prasknutim spojkoveho kabla. Dal som ho vymenit 2 mesiace islo a teraz zase praskol kabel. Otazka znie kde moze byt problem ci je to len v spojke alebo to moze sposobit aj prevodovka ? So samotnym preradovanim som nepocitil problem jedine tuhy pedal. Diky za kazdu radu Citovat
Indi Vloženo 20. Prosinec 2008 Vloženo 20. Prosinec 2008 Převodovka ven a nejspíš je praskly přítlačný talíř. Citovat
hornblower Vloženo 20. Prosinec 2008 Autor Vloženo 20. Prosinec 2008 Nazdar ten tanier bol tiez vymeneny, tie dva mesiace to fungovalo a teraz zase. Zeby sa opat pokazil co by to mohlo sposobit ? Citovat
rondob Vloženo 20. Prosinec 2008 Vloženo 20. Prosinec 2008 Hmmm tak ja to mam tiež. A vraj je to prítlačný kotúč na spojke. Takže mi neostáva urobiť nič iné len kúpiť spojkovú sadu a celé to vymeniť. A malo by to byť OK. Citovat
Indi Vloženo 20. Prosinec 2008 Vloženo 20. Prosinec 2008 (editace) Nevím, ale pokud jde vše lehce, lanko a páka, atk tam nic jiného není. Editováno: 20. Prosinec 2008, autor: Indi Citovat
rondob Vloženo 29. Prosinec 2008 Vloženo 29. Prosinec 2008 Tak bol to prítlačný kotúč na spojke, Teraz to mám vymenené a je to žúžo. Parádička dal som tam spojku Valeo. Pred tým tam bol Sachs a nevydržal ani rok. Aj keď jazdím dosť veľa snáď by to malo niečo vydržať nie? Lanko s tým nemá nič spoločné. Citovat
victory Vloženo 3. leden 2009 Vloženo 3. leden 2009 Koli stáli díly ? Valeo je prej drahý.... jinak Ferodo škoda, repasovaná spojka 200.- :-) Citovat
Jenec Vloženo 6. Březen 2009 Vloženo 6. Březen 2009 Já mám na 1.6 od včerejška problém s řazením. Zpátečka tam jde šíleně těžko zařadit i vyřadit. Zaznamenal jsem taky problém s vyřazením trojky. Nevybavuji si nic zvláštního při posledním řazení zpátečky před poruchou. Že by se uvolnilo nějaké táhlo? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.