Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravim mam teraz problem s autom a nejako ho neviem poriesit.

Zacalo to pred 2 mesiacmi s tuhou spojkou a prasknutim spojkoveho kabla. Dal som ho vymenit 2 mesiace islo a teraz zase praskol kabel. Otazka znie kde moze byt problem ci je to len v spojke alebo to moze sposobit aj prevodovka ? So samotnym preradovanim som nepocitil problem jedine tuhy pedal.

Diky za kazdu radu

sry pomylil som sa s topicom toto tu mozte zmazat

Editováno: , autor: hornblower
Vloženo

Zdravim mam teraz problem s autom a nejako ho neviem poriesit.

Zacalo to pred 2 mesiacmi s tuhou spojkou a prasknutim spojkoveho kabla. Dal som ho vymenit 2 mesiace islo a teraz zase praskol kabel. Otazka znie kde moze byt problem ci je to len v spojke alebo to moze sposobit aj prevodovka ? So samotnym preradovanim som nepocitil problem jedine tuhy pedal.

Diky za kazdu radu

Vloženo

Hmmm tak ja to mam tiež. A vraj je to prítlačný kotúč na spojke. Takže mi neostáva urobiť nič iné len kúpiť spojkovú sadu a celé to vymeniť. A malo by to byť OK.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak bol to prítlačný kotúč na spojke, Teraz to mám vymenené a je to žúžo. Parádička dal som tam spojku Valeo. Pred tým tam bol Sachs a nevydržal ani rok. Aj keď jazdím dosť veľa snáď by to malo niečo vydržať nie? Lanko s tým nemá nič spoločné.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Já mám na 1.6 od včerejška problém s řazením. Zpátečka tam jde šíleně těžko zařadit i vyřadit. Zaznamenal jsem taky problém s vyřazením trojky. Nevybavuji si nic zvláštního při posledním řazení zpátečky před poruchou. Že by se uvolnilo nějaké táhlo?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...