octaviaman Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 ahoj, hledal jsem a nenašel,půjdou kastlíky sedaček z fabie do octavie?mám výškově stavitelné. u fabiáků jsem zjistil že stojí ve škodovce 264 kč/ks to jde ne?budu vyndavat sedačky kvůli čištění tak at to nedělám 2x. dííííííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Myslim ze tam nepudou, fabie ma trochu jinak reseny kolejnicky a konstrukci vubec, takze je tam mnohem vic mista treba i pro cdchanger coz u octy nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 nepujdou na 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Tiez by sa mi to pacilo, OI ale ma "stredovu lyzu" pod sedackou, takze nie je sanca... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-TDI-RS Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Taky jsem nad tím uvažoval, ale jak je napsáno výše nejde to. Známej si tam hodil sedacky z dvojkovej RS i se suplikem, myslím že je tady někde popsanej i postup a výsledek super. Cena je vyšší, ale ty sedacky za to stojej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Nemyslim, ze by tie "hardcore" upravy nutne pre montaz OII sedaciek do OI stali za to. Musis varit do kasne, uchyt je uplne iny. Ale je to na zvazeni kazdeho jedneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 určitě nepůjdou, protože na Vánoce jsem dostal nový potahy do Octy a když jsem je dával do auta a viděl, jak jsou sewdačky upevněný, kilok je tam prostoru, určitě ne :kol-72: :kol-72: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.