Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ale nasiel som v tom jednu chybu

mam opticky parkovaci system na columbusovi a ked detekuje prekazku predu tak ked prejde prekazka pri lavom prednom bocnom ssnzore, tak obrazovka ukazuje pravy bocny senzor , proste opačne na columbsosovi

• o 4 týdny později...
Vloženo

ale nasiel som v tom jednu chybu

mam opticky parkovaci system na columbusovi a ked detekuje prekazku predu tak ked prejde prekazka pri lavom prednom bocnom ssnzore, tak obrazovka ukazuje pravy bocny senzor , proste opačne na columbsosovi

máš obráceně kabeláž - konektorové spojení je vpravo u nádobky ostřikovačů

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zdravím, nevíte prosím zda bude jednotka parkováků s označením 1Z0 919 283 B (OII) nahraditelná jednotkou 3C0 919 283B (Passat)? Jednotky vypadají zcela stejně i číslo je více méně podobné :-) Díky za odpovědi. David

Vloženo

Zdravím, nevíte prosím zda bude jednotka parkováků s označením 1Z0 919 283 B (OII) nahraditelná jednotkou 3C0 919 283B (Passat)? Jednotky vypadají zcela stejně i číslo je více méně podobné :-) Díky za odpovědi. David

• o 3 týdny později...
Vloženo

Čaute všetci, viete mi niekto poradiť kde by som našiel podrobný návod vrátane fotodokumentácie na montáž zadných parkovacích senzorov, mám OII 12/2004. Zohnal som RJ 1Zo 919 283, senzory, kabelaz a reproduktor. Teraz by to chcelo uz len nainstalovat to a nakodovat, mam radio Stream. Viete mi s tym niekto pomoct, pripaden vie to tu niekto sikovny z okolia BA za rozumnu cenu namontovat. Nejako neverim autorizovanym servisom su to vacsinou len vymienaci dielov. Vopred DIKI.

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj

Buduci tyzden idem do servisu, kde mi budu montovat original predne a zadne parkovacie senzory na Skoda Octavia r.v. 2006, chcel by som sa opytat, ci bude mozne, aby mi na tom fungovalo radio STREAM MP3 ? Je to vec nakodovania, alebo to nebude fungovat kvoli dotatocnej montazi ? Dakujem

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Zdravím pánové, tak jsem si koupil parkovací asistent předek + zadek (originál škoda). Teď už jenom schopného člověka, který by mi to namontoval. Nevíte o někom, nejlépe Moravsko-slezský kraj, případně Olomoucký. Díky moc za tip.

Editováno: , autor: Aanonymous
  • o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Zdravím všechny, taky jsem koupil originální Škoda parkovacího asistenta přední + zadní včetně kabeláže. Jednotka má číslo 1Z0 919 475C. Najde se někdo z Moravskoslezského kraje a okolí, kdo by byl schopný a ochotný nainstalovat parkovacího asistenta včetně nakódování gateway tak aby parkovací asistent spolupracoval s navi Columbus?

Předem díky za každou reakci.

Už je vyřešeno

Editováno: , autor: pklimsa
Vloženo (editace)

Ahoj, omlouvám se předem, jsem úplný laik a potřeboval bych poradit. Chci nechat namontovat do Octavie II Facelift r.2009 zadní parkovací asistent(senzory) u autorizovaného servisu Škoda kvůli záruce. Tam mi řekli, že nejde parkovací asisten napojit na orig. rádio Swing MP3 aby mi ukazovalo vzdálenost. http://www.skoda-auto.cz/CZE/service/accessories/Pages/Accessories.aspx?id=5J0035161C&searchcat=0000000139&ref=%3fc%3d0000000139 ,

http://www.skoda-auto.cz/CZE/service/accessories/Pages/Accessories.aspx?id=BEA609001&searchcat=0000000108&ref=%3fc%3d0000000108

Byli by jste prosím laskavi a řekli mi , zda to opravdu nejde napojit, pořípadě poradit, co je pro to třeba, popřípadě doporučit?

1. nevím kde najít číslo park. jednotky

2. schéma jsem si prosím stáhl, je třeba k těmto par. asistentu něco dokoupit?

3. krok za krokem co nastavit, at už na autorádiu či jinde

4. na co si dát pozor, aby to správně fungovalo

:help:

Ještě jedna věc, tajný vypínač, doporučili by jste mi nějaký? A jaký? / Uvažuji ještě o GSM GPS lokátoru, našel jsem nějaký zajímavý, bohužel nevím, zda bude vhodný, máte nějaký tip. http://www.elektroo.cz/product/gps-lokalizator-polohy-24_funkci-s-dalkovym-ovladacem-alarmem-a-dalkovym-vypinanim-motoru-satelitni-sledovani-vozidel-362/

Chtěl bych nějaký bez nutnosti platit drahou službu, která se prodává třeba k Jablotron ATHOS GSM/GPS .

Děkuji

Editováno: , autor: Brnky
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

KDe sa umiestnuje jednotka parkovakov - ta cast, kde su zapojene kable zo senzorov. Potrebujem si to skontrolovat, a neviem ju v aute najst. Mam O2, r.v. 2005 a parkovyky su dorabane.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Zdravim,

chcem sa opytat ci my bude fungovat kombinacia:

RJ PA: 1Z0 919 475 B

a

RJ Gateway 1K0 907 530 P H16

HW: 1K0907951

+

zobrazovanie na autoradii STREAM

alebo budem musiet zohnat novsiu RJ Gateway ?

Chcel by som to namotovat do O2 Combi r.v.7/2008

Vdaka za odpovede.

Vloženo

Páni, mam dve otazky:

1. Ake ma byt spravne nakodovanie parkovacej jednotky 1Z0 919 475 A pre

O2 predFL, predne, zadne parkovaky, mechanicka prevodovka, radio Bolero, Gateway 1K0 907 530 S.

dakujem.

Teraz to mam takto:

Adresa 10: Asist parkování/řízení (J446) Labely: nevybrány

Řídící jednotka SW: 1Z0 919 475 A HW: 1Z0 919 475 A

Díl: PARKHILFE 8K H06 0004

Revize: -------- Seriové číslo: 66540910802423

Kódování: 000004

Dílna #: WSC 00000 000 00000

2. Mam chyby na prednych senzoroch, tak kym sa dostanem k oprave, daju sa nejako deaktivovat predne senzory?

2 závad nalezeno.

01626 - cidlo pomoci pri zaparkovani: vpredu vpravo (G252)

014 - defekt

info o závadě:

Stav závad: 01101110

Priorita závad: 3

Frekvence závad: 2

Počítadlo resetů: 187

Kilometry: 123759 km

Indikace času: 0

Datum: 2000.00.00

Čas: 19:23:44

info o závadě:

Teplota: -3.0°C

01628 - cidlo pomoci pri zaparkovani: vpredu vlevo - stred (G254)

014 - defekt

info o závadě:

Stav závad: 01101110

Priorita závad: 3

Frekvence závad: 2

Počítadlo resetů: 188

Kilometry: 123759 km

Indikace času: 0

Datum: 2000.00.00

Čas: 19:23:44

info o závadě:

Teplota: -3.0°C

Vloženo

Mohol by mi niekto poradiť? Mám problém zo zadným parkovacím asistentom. Zhruba od začiatku zimy začali blbnúť tak, že môže byť aj 50 cm od prekážky a nerobí to vôbec nič, ani nepípa ani nezobrazuje na rádiu - ale keď prídem úplne blízko k prekážke,vtedy to začne pípať vkuse a ukazuje aj na rádiu, že som celkom pri prekážke. Včera som skúšal to, že som zaradil spaiatočku a stíšil som rádio, aby som počul vonku, či to funguje alebo nie, kedže som umyl auto a senzory boli čisté. Išiel som pomaly rukou k senzoru a stále to nič nerobilo, až ked som prišiel úplne blízko, tak to fungovalo. Prišiel som k druhému čidlu a nerobilo to nič, tak som skúsil prstom ho utrieť. Začalo to divne pišťať, vyhodilo mi to obrázok z autorádia a normálne si to zaplo rádio, hoci som ho prdtým úplne stíšil. V čom je problém? Stalo sa to niekomu? ďakujem

Vloženo

Dnes som bol na diagnostiku a tri su zle. V škodovackej predajni mi chlapik zapotil nejakych 78 eur za kus a to sa mi zda nejak vela. Len nechápem ako mohli odýsť tri snínače naraz.

Vloženo

Zdravím,

potřebuji poradit. Mám nabídku na zadní parkovací senzory s jednotkou č. 1Z0 919 283 B. Budeme to fungovat s mým miláčkem (OII face Prima 1,9 r.v. 2010, mám Bolero i MaxiDot)??

Potřeboval bych to i namontovat a zprovoznit? Nabídky? Jezdím po celé ČR.

Díky Jirka

post-43085-0-06218100-1295026248_thumb.j

Vloženo

čísla které píšeš jsou svazky el. instalace a pojedou s 283B, 1Z5 je sedan a 1Z9 je combi.. je uplně jedno které použiješ... na audience se budou ukazovat..

Dnes som to poskladal a funguje to. Zohnal som čisto nove za výbornú cenu oproti tej čo chceli v škodovke takže som spokojný. Ďakujem za pomoc Milhausek

Vloženo (editace)

Ahoj,

nevite pls, jestli neni tady nekdo z moravy (nejlip zlinsky kraj...), kdo udela zadni parkovaky na OII MR08 se zobrazovanim na Bolero

diky

edited: spachano Milhauskem a spokojenost, doporucuju :palec2:

Editováno: , autor: smrczech

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...