Přejít na obsah

pklimsa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli pklimsa

  • Narozeniny 27.4.1980

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení pklimsa

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím všechny, měl bych prosbičku našel by se někdo ochotný kdo by zaslal přes SZ link na ověřenou a funkční verzi East EU? Stahoval jsem už z více zdrojů a u verze 7477 při zadání cíle v Chorvatsku navi napíše: k tomuto cíli nelze navigovat u verze 7334 vše funguje. Rád bych měl mapy aktuální a funkční před plánovanou dovolenou. Případně bych i přijel k majiteli funkčních map na instalaci nejlépe z. MS kraje. Předem díky všem.
  2. Zdravím všechny, taky jsem koupil originální Škoda parkovacího asistenta přední + zadní včetně kabeláže. Jednotka má číslo 1Z0 919 475C. Najde se někdo z Moravskoslezského kraje a okolí, kdo by byl schopný a ochotný nainstalovat parkovacího asistenta včetně nakódování gateway tak aby parkovací asistent spolupracoval s navi Columbus? Předem díky za každou reakci. Už je vyřešeno
  3. Měl bych dotaz ohledně montáže Columbusu do auta které má jen jeden anténní svod, vím že se tato situace řeší pomocí kmitočtové výhybky. Ale nedávno jsem na stránkách škodovky narazil na tento výrobek - Anténní adaptér 1 tuner / 2 tunery - adaptér slouží pro zapojení 2-tunerového rádia/navigace do vozu s 1-tunerovou přípravou (pokud to rádio/navigace umožňuje) http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=1Z0051551&searchcat=0000000106&ref=%3fc%3d0000000106. Máte někdo zkušenost případně můžete potvrdit že tato věc funguje i s navigací Columbus? Předem díky za každou reakci.
×
×
  • Vytvořit nový...