Přejít na obsah

Parkovací asistent / senzory

petrenka

Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny...Dohnal me sem problem s parkovacim asistentem. Asi v lednu zacalo zlobit zobrazovani asistenta na displeji,obcas fungoval,ale vetsinou ne,po tydnu prestal jit uplne...Kamarad octavku II pripojil na PC a nenasel parkovaci modul a doporucil mi,abych si zakoupil novy. Dnes jsem ten novy nainstaloval,ale problem stale pretrvava,tak jako u stareho modulu. Na displeji se ukaze auto,ale jen,kdyz daavam zpatecku zpet,nazaktivuje se,kdyz zpatecku zaradim a ani nezacne piskat piezo,jako pri couvani...Parkovaci asistent je original z vyroby a vazne netusim,v cem by mohl byt problem a proto se obracim na vas,snad vice zkusene...Konektory jsou u modulu v poradku,ale nevim,jestli jsou jeste nejake pod pristrojovou deskou...Snad mi nekdo pomuze,protozee ted do servisu ji dat nemuzu,protoze jsem v UK a za takove sluzby se zde plati az moc...Predem diky za pomoc

Je ve špatné sekci, píše kamarad OCTAVKU II pripojil na PC a poté píše že parkovaci assistent je original z vyroby... aspon takhle jsem to pochopil já, že se jedná o OII..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim vsechny...Dohnal me sem problem s parkovacim asistentem. Asi v lednu zacalo zlobit zobrazovani asistenta na displeji,obcas fungoval,ale vetsinou ne,po tydnu prestal jit uplne...Kamarad octavku II pripojil na PC a nenasel parkovaci modul a doporucil mi,abych si zakoupil novy. Dnes jsem ten novy nainstaloval,ale problem stale pretrvava,tak jako u stareho modulu. Na displeji se ukaze auto,ale jen,kdyz daavam zpatecku zpet,nazaktivuje se,kdyz zpatecku zaradim a ani nezacne piskat piezo,jako pri couvani...Parkovaci asistent je original z vyroby a vazne netusim,v cem by mohl byt problem a proto se obracim na vas,snad vice zkusene...Konektory jsou u modulu v poradku,ale nevim,jestli jsou jeste nejake pod pristrojovou deskou...Snad mi nekdo pomuze,protozee ted do servisu ji dat nemuzu,protoze jsem v UK a za takove sluzby se zde plati az moc...Predem diky za pomoc

Odkaz ke komentáři

to by tu musel byt niekto veštec aby na dialku zistil problem, lebo v každom aute sa vyskytne niečo iné, ale bez napojenia na VAG a testu je to naozaj ťažké......................a pokus-omyl ako sam vidiš je finančne naročný

Jen se ptam,jestli se s tim nekdo nesetkal,jestli nemuze byt problem treba ve zkratovanem piezu,nebo jinde v konektoru,kdyz u modulu jsou v poradku...

Odkaz ke komentáři

Birmingham letiště mám 155 km a v neděli jsem tam byl.. 1h 10min.... v pondělí mám volno, kdyby sis to rozmyslel, popřípadě 07765215357

To ja delam cely tyden,jedine o vikendu... Prave ze mi to ten kamarad zjistoval,kdyz mi vymenoval olej a pri tom jsem se ho zeptal na toho asistenta,ale nenasel ho,proto mi poradil koupit novy,coz k vyreseni problemu nevedlo...Nemas tuseni,kde by problem mohl byt,kdyz nenasel ani ten modul? Treba nejaky konektor,ktery je pod pristrojovkou?

Odkaz ke komentáři

pojistky 18 a 19

nebo kamarád kontroloval napájení a CAN vedení před tím než tě nechal koupit jednotku která určitě není zadarmo ?

Prave ze na pozici 19 pojistku mam,ale na prilozenem papirku ji nemam popsanou co by mela jistit,jako by tam ani byt nemela,ale nemeril jsem ji,jestli je v poradku...Moc se v diagnostice nevyznam,tak nemuzu ani urcit,cim zjistil,ze je modul mrtvy...Jde o to,ze jsem ten modul koupil v UK,kde byl opravdu jediny,ktery na internetu byl nabizen a myslel si,ze se tim problem vyresi a ono velky h.......

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
Ahoj

na mé O2 (najeto 800km) přestal fungovat parkovací asistent. Po jízdě cca 80km a zajíždění do garáže na rádiu naskočil nápis - Systém mimo provoz- . Od té doby rádio nereaguje na zařazení zpátečky. pouze pod přístrojovkou něco slabě pípá a bliká kontrolka v tlačítku. Nevíte jest-li se tato závada dá řešit doma nebo musím do servisu?

Tak jsem se konečně dostal do servisu. Opraveno za cca 1 hodinu. Příčina - prý skřípnutý kabel k jednomu z reproduktorů mezi plasty. Podivné, ale je to funkční.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...