j0ska Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 OK. Já měl za to, že se bavíte o těch 2 typech tažného zařízení, které zná nová PDC jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Zdravim vsechny...Dohnal me sem problem s parkovacim asistentem. Asi v lednu zacalo zlobit zobrazovani asistenta na displeji,obcas fungoval,ale vetsinou ne,po tydnu prestal jit uplne...Kamarad octavku II pripojil na PC a nenasel parkovaci modul a doporucil mi,abych si zakoupil novy. Dnes jsem ten novy nainstaloval,ale problem stale pretrvava,tak jako u stareho modulu. Na displeji se ukaze auto,ale jen,kdyz daavam zpatecku zpet,nazaktivuje se,kdyz zpatecku zaradim a ani nezacne piskat piezo,jako pri couvani...Parkovaci asistent je original z vyroby a vazne netusim,v cem by mohl byt problem a proto se obracim na vas,snad vice zkusene...Konektory jsou u modulu v poradku,ale nevim,jestli jsou jeste nejake pod pristrojovou deskou...Snad mi nekdo pomuze,protozee ted do servisu ji dat nemuzu,protoze jsem v UK a za takove sluzby se zde plati az moc...Predem diky za pomoc Je ve špatné sekci, píše kamarad OCTAVKU II pripojil na PC a poté píše že parkovaci assistent je original z vyroby... aspon takhle jsem to pochopil já, že se jedná o OII.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 co pojistky 18 a 19 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cevik26 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Kde jsi v UK? muzu se na to podivat.. jsem v Newbury, mam VAG,DP... Jsem Z Birminghamu,presneji Wolverhampton,coz neni zrovna kousek k tobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cevik26 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 jestli s jedná o octavii I a má displei na parkovák tak to VAGem nikdo nevyřeší protože to není origo Ja to napsal do jine sekce,samozrejme se jedna o OII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Jsem Z Birminghamu,presneji Wolverhampton,coz neni zrovna kousek k tobe Birmingham letiště mám 155 km a v neděli jsem tam byl.. 1h 10min.... v pondělí mám volno, kdyby sis to rozmyslel, popřípadě 07765215357 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cevik26 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Zdravim vsechny...Dohnal me sem problem s parkovacim asistentem. Asi v lednu zacalo zlobit zobrazovani asistenta na displeji,obcas fungoval,ale vetsinou ne,po tydnu prestal jit uplne...Kamarad octavku II pripojil na PC a nenasel parkovaci modul a doporucil mi,abych si zakoupil novy. Dnes jsem ten novy nainstaloval,ale problem stale pretrvava,tak jako u stareho modulu. Na displeji se ukaze auto,ale jen,kdyz daavam zpatecku zpet,nazaktivuje se,kdyz zpatecku zaradim a ani nezacne piskat piezo,jako pri couvani...Parkovaci asistent je original z vyroby a vazne netusim,v cem by mohl byt problem a proto se obracim na vas,snad vice zkusene...Konektory jsou u modulu v poradku,ale nevim,jestli jsou jeste nejake pod pristrojovou deskou...Snad mi nekdo pomuze,protozee ted do servisu ji dat nemuzu,protoze jsem v UK a za takove sluzby se zde plati az moc...Predem diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 to by tu musel byt niekto veštec aby na dialku zistil problem, lebo v každom aute sa vyskytne niečo iné, ale bez napojenia na VAG a testu je to naozaj ťažké......................a pokus-omyl ako sam vidiš je finančne naročný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cevik26 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 to by tu musel byt niekto veštec aby na dialku zistil problem, lebo v každom aute sa vyskytne niečo iné, ale bez napojenia na VAG a testu je to naozaj ťažké......................a pokus-omyl ako sam vidiš je finančne naročný Jen se ptam,jestli se s tim nekdo nesetkal,jestli nemuze byt problem treba ve zkratovanem piezu,nebo jinde v konektoru,kdyz u modulu jsou v poradku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 pojistky 18 a 19 nebo kamarád kontroloval napájení a CAN vedení před tím než tě nechal koupit jednotku která určitě není zadarmo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cevik26 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Birmingham letiště mám 155 km a v neděli jsem tam byl.. 1h 10min.... v pondělí mám volno, kdyby sis to rozmyslel, popřípadě 07765215357 To ja delam cely tyden,jedine o vikendu... Prave ze mi to ten kamarad zjistoval,kdyz mi vymenoval olej a pri tom jsem se ho zeptal na toho asistenta,ale nenasel ho,proto mi poradil koupit novy,coz k vyreseni problemu nevedlo...Nemas tuseni,kde by problem mohl byt,kdyz nenasel ani ten modul? Treba nejaky konektor,ktery je pod pristrojovkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cevik26 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 co pojistky 18 a 19 ? Ja to napsal do jine sekce,jedna se o OII,pojistka na parkovani by mela byt 18,podle papiru,co je prilozeny u pojistkove skrine,ale muzu se mylit...Jinak na pozici 19 pojistku mam,ale na prilozenem papiru by nemela byt,tak ja nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 pre octu 2 je to poistka18 a 19 ako piše Vaša, tebe pomôže jedine VAG, inak sa nedoplatíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cevik26 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 pojistky 18 a 19nebo kamarád kontroloval napájení a CAN vedení před tím než tě nechal koupit jednotku která určitě není zadarmo ? Prave ze na pozici 19 pojistku mam,ale na prilozenem papirku ji nemam popsanou co by mela jistit,jako by tam ani byt nemela,ale nemeril jsem ji,jestli je v poradku...Moc se v diagnostice nevyznam,tak nemuzu ani urcit,cim zjistil,ze je modul mrtvy...Jde o to,ze jsem ten modul koupil v UK,kde byl opravdu jediny,ktery na internetu byl nabizen a myslel si,ze se tim problem vyresi a ono velky h....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 to je jak kdybys řekl že když ti dají EKG mašinu že můžeš operovat srdce jediný co potřebuje je někdo s měřákem kdo tomu rozumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 to je jak kdybys řekl že když ti dají EKG mašinu že můžeš operovat srdce jediný co potřebuje je někdo s měřákem kdo tomu rozumí Příští týden v neděli mám volno... zavolej.. Taky mám OII, viz.. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46786 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 že bych dojel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cevik26 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 že bych dojel ? No,nebylo by to spatny,kdybys tento problem vyresil,ale jen v pripade,ze jsi z UK,kde se v tuto chvili nachazim a nachazet jeste budu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak se stav i za mnou.... švestky mám... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cevik26 Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Tak se stav i za mnou.... švestky mám... Doufam,ze tekuty,jiny nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 jasne... už se chladí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Endy1 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Ahojna mé O2 (najeto 800km) přestal fungovat parkovací asistent. Po jízdě cca 80km a zajíždění do garáže na rádiu naskočil nápis - Systém mimo provoz- . Od té doby rádio nereaguje na zařazení zpátečky. pouze pod přístrojovkou něco slabě pípá a bliká kontrolka v tlačítku. Nevíte jest-li se tato závada dá řešit doma nebo musím do servisu? Tak jsem se konečně dostal do servisu. Opraveno za cca 1 hodinu. Příčina - prý skřípnutý kabel k jednomu z reproduktorů mezi plasty. Podivné, ale je to funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Endy1 Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Dneska mi to došlo. Podle toho z keré strany je nejbližší překážka, tak ten reprák pípá. Proto reprák zneschopnil parkovací asistent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 reproduktory k autorádiu nemají s PDC nic společného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 já to taky nejdřív nepochopil, ale on asi myslel "snímač varovného signálu"- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.