Liapor Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 maba: tak taky to půjde lenochu.....už si nepamatuju kde přesně to je,ale vyndáš rezervu,sundáš plast. kryt co je v něm trojúhelník a najdeš záslepku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Nebo taky zde: http://www.tssgroup.cz/produkty/prislusenstvi-k-parkovacim-senzorum tyto redukce jsou nesmysl!!!! existují originál redukce od škodovky každý tvůj příspěvek je s odkazem na tssgroup.. divné... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabník Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 (editace) protože tam nakupuji, nic víc ... Editováno: 25. Září 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Tak ted jsem byl ve skodovce na jarove a koukali na me jak na blbce co vlastne chci nevite cislo te prechodky?dekujj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 maba: tak taky to půjde lenochu.....už si nepamatuju kde přesně to je,ale vyndáš rezervu,sundáš plast. kryt co je v něm trojúhelník a najdeš záslepku :-) No s části to je i lenost, ale hlavně ani nevim jak tam nárazník drží, asi bych ho sundal takový střevo zase nejsem ,ale spíš se bojim že už by tam potom neseděl tak pěkně. Ale jinak mi tvoje odpověď stačí, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zskal Vloženo 28. Září 2013 Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Ahoj, chtěl bych vás poprosit o radu ohledně kódování parkasistenta. Koupil jsem nedávno OII 4x4 r.v.2005 MR 2006 s originálním tažným na které mi hned při koupi nešel zadní park asistent (originální z výroby). Už se na to dívalo hodně lidí a nikdo nic moc nenašel. Čidla jsou úplně bez napájení, žádné nevrčí. Po zařazení zpátečky jen dlouhý tón a pak nic. Po vyřazení zpátečky na displeji rádia jen problikne grafika asistenta. Nejpravděpodobnější prý asi bude vadná Ř.J. Když jsem si tady pročítal toto vlákno, tak jsem si chtěl na VCDS zkontrolovat kodování, a nějak mi to nesedí. Našrl jsem, že pro můj typ by mělo být 110001, ale já jsem na diagnostice zjistil, že mám 0000001. Už mě zaráží že tam mám 7 číslic a tady se všude uvádí jen 6. Jedná se o ř.j.1Z0919283B. Můžete mi prosím někdo poradit jak by měla být tato jednotka správně nakodovaná? Já ji asi vyměním za novou, ale tu budu muset asi stejně zase nakodovat, je to tak? Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mireek26 Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 (editace) Vedel by mi niekto povedat ci tieto senzory su z vyroby alebo original prislusenstvo...teda, bude stream zobrazovat informacie zo senzorov? Dakujem Miro. Vedel by mi niekto povedat ci tieto senzory su z vyroby alebo original prislusenstvo...teda, bude stream zobrazovat informacie zo senzorov? Dakujem Miro. Editováno: 30. Září 2013, autor: mireek26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 ty jsou originál, ale nevidím číslo jednotky - to je to nejdůležitější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mireek26 Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Dakujem za bleskovu odpoved......jednotka by mala byt "predo- zadna" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 záleží na číslo jednotky, předozadních je více druhů... 283C, 475A,C,E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mireek26 Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 Aha tak so to zle pochopil...takze treba vediet aka je to jednotka a podla toho zistim ci sa bude zobrazovat info na streame alebo nebude...chapem to dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 přesně tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abit Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 Ahoj. Nějaký dobrák mi lehce zamáčknul jeden zadní parkovací senzor (viz foto). Když zařadím zpátečku, hned to pípá. Jaký je postup opravy?? Dá se k tomu lehce dostat, nebo budu muset sundat nárazník ?? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 5. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2013 nárazník dole a pozrieť čo povolilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 Da se tam dostat i bez demontáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abit Vloženo 6. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2013 To chipmann: Můžeš mi trochu poradit jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Lehni si pod auto a uvidíš musíš sundat plast pod nárazníkem a pak už to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xorb Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 mam origo zadne parkovaky, RJ: 1Z0 919 283 B autoradio mam menene za SWING (moja O2 je predFL - MY2008) a na radiu mi nezobrazuje asistenta. treba vymenit RJ parkovacich senzorov alebo je to len otazka nakodenia? ak treba vymenit, za aku, ked mam len zadne? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 (editace) caw..mylsim ze musis vymenit riadiacu jednotku ktora sa pouziva uz vo faceliftovych, lebo to radio je novsie a komunikuje len s novou riadiacou. Editováno: 12. leden 2014, autor: OctavianusII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 vyměnit jednotku a přepojit zapojení a správně nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Odešel mi jeden parkovací senzor: 7H0 919 275C. Nemá někdo tip kde sehnat nový? Okolo 1800 kč v salonu mi přijde za senzor dost přitažený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 na aukru kup použitý, přelakuješ origo odstínem ve spreji a mas opraveno max za 300,- včetně barvy, už jsem jich vyměnil asi pět, mam i jeden do rezervy už nachystaný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 tak ted setam nabízí nové za 8kil jen, počkej par dní nebo si najdi nekoho kdo tam prodava díly na OII a napis mu, bokem ti to proda ja tam kupoval 2x jednou za 150,- kus a pak za 200,- kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elfus Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 (editace) Ahoj, mam OII kombi Ambition 02/2012 a chtel bych si dodelat zadni PA. Dostaly se mi do ruky jednotka 1z0 919 283 C (u ni vim ze je i na predni PA) a senzory 1S0 919 275 v moji barve i s propojovacim kabelem. Je mi to k necemu, popripade co jeste dalsiho potrebuju? Co jsem zjistoval, tak - v pripade orig. dilu - tohle jsou dily z vyroby a pri dodelavani PA se montuje nejaka jina sada a nejsou ty dily vzajemne kombinovatelne, tak me zajima, jestli jsem schopen takto sehnat i ostatni potrebne dily nebo mi nezbyde nez koupit celou domontovavaci sadu, popripade nejakou sencor nahrazku s bzucakem... Diky. Editováno: 27. leden 2014, autor: Elfus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 musíš použít jednotku 1Z0919475 nebo 1Z0919475B nebo 5J0919475 nebo 5J0919475A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.