martinko_u Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 ahojte kluci a klucky... mam problem: dal som si vymenit riadenie TRW, vymenene v pohodke- to bola jedna firma,volajme ju "u janka" a urobit geometriu "u ferka" pri vymene v servise u janka som bol spolu s mechosom pod autom,ked to vymienal.u ferka som vsak s typkom nebol...pri vymene za zimne koleska som kukal ako to zatial vypada,ci nieco tecie alebo tak som si vsimol utrhnutej manzety na lavej strane. na stopro to musel utrhnut ten pizdak na geoske. problem vsak je ze nemam od geosky blocek,lebo to bola dohoda medzi firmami u janka a u ferka. co s tym teraz? mam to skusit vyreklamovat alebo to mam pokusit vymenit sam??? som s toho na prasky, bo za jeden den 15papierikov je trosku moc a k tomu odtrhuta ta manzeta...kua co s tyn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Moc nevím co chceš od nás slyšet. Jediná otázka v tvém příspěvku je "reklamovat nebo svépomocí opravit". To si ale musíš rozhodnout sám. Já osobně bych reklamoval a to u toho, u koho jsem platil a kdo závadu pravděpodobně způsobil. Akorát nechápu, kde bereš tu jistotu, že manžetu roztrhli na geometrii. Spíš bych viděl, že to ďobli při montáži a nebo byla vadná, či špatně nemontovaná a prasklo to až v provozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinko_u Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 hmm...pri montazy som bol,pri geo som nebol. je pravda ze by sa to mohlo utrhnut neskor pri pouzivani...moja otazka znie: mam to reklamovat alebo sa to nemam o to ani pokusat kedze nemam ziadny papier od geo...???? BTW: kolko stoji len ta samotna manzeta??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 (editace) a) pôjdeš to reklamovať a uznajú ti to b ) pôjdeš to reklamovať a neuznajú ti to c) nepôjdeš a spravíš si to sám viac možností nemáš,ale za pokus nič nedáš Editováno: 22. Prosinec 2008, autor: John Doe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 manžeta na řídící tyč stojí necelé tři stovky, problém ale je, že po její výměně můžeš na tu geometrii znovu. Já bych to reklamoval tam, kde ti měnili řízení. Prostě manžeta nevydržela a praskla dříve, než se sluší a patří. Nastavení geometrie nemá s tou manžetou nic společného, i kdyby jsi měl účet, budeš obtížně dokazovat, že to udělali oni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 neviem v ktorom si bol servise ,ale v Ladcoch u Straznickeho si vsetci pochvaluju a mozes sa divat ako robia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinko_u Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 off topic: straznicky je cool a od kedy o nom vieme odtedy chodime zo vsetkymi aftami len ku nemu. a aj s vymenou toho riadenia som bol tam. aj koli cene za ktoru to urobili aj koli kvalite. diky za odpovede. to ze mam tri moznosti som vedel,len vzdy je lepsie pocut viac nazorov. a investovat dalsie love za nieco co nie je moja chyba sa mi moc nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.