Publikováno Prosinec 22, 200816 r Ahoj lidi, mám OII 2.0TDi, 2005, najeto 135000Km, čas od času mi blbne převodovka a to tak, že nejde zařadit jednička. Teda spíš nejde dořadit. Jako kdyby tam bylo něco gumového co brání dořazení. Prostě to tam nezapadne. Pokud řadící páku přidržím tak to nevypadne a drží a rozjedu se. Jinak "přes zuby" vypadne. Ostaní rychlostní stupně jdou zařadit bez závad. Problém je že to nedělá pořád. Třeba 5 dní to blbne a pak 14dní v pořádku a tak dokola Měl jsem to v servisu (AutoZítka Sukorady) rozebrali převodovku, zkontrolovali a nic mechanického nenašli. Lana po odpojení z převodovky jdou lehce takže chyba je někde v převodovce. Nesetkal se už někdo z Vás už s takovým problémem ?? díky moc Upraveno Prosinec 22, 200816 r od Fanda008
Prosinec 22, 200816 r Serizeni lan nebo tahel. Najdi si v DP jak se to serizuje a je to. Autor. servis to urco nedelal ..
Prosinec 24, 200816 r Autor Serizeni lan nebo tahel. Najdi si v DP jak se to serizuje a je to. Autor. servis to urco nedelal .. To nepomáhá.. to už dělaný bylo
Prosinec 24, 200816 r Ahoj lidi, mám OII 2.0TDi, 2005, najeto 135000Km, čas od času mi blbne převodovka a to tak, že nejde zařadit jednička. Teda spíš nejde dořadit. Jako kdyby tam bylo něco gumového co brání dořazení. Prostě to tam nezapadne. Pokud řadící páku přidržím tak to nevypadne a drží a rozjedu se. Jinak "přes zuby" vypadne. Ostaní rychlostní stupně jdou zařadit bez závad. Problém je že to nedělá pořád. Třeba 5 dní to blbne a pak 14dní v pořádku a tak dokola Měl jsem to v servisu (AutoZítka Sukorady) rozebrali převodovku, zkontrolovali a nic mechanického nenašli. Lana po odpojení z převodovky jdou lehce takže chyba je někde v převodovce. Nesetkal se už někdo z Vás už s takovým problémem ?? díky moc Já mám O1 1.9tdi a to samé dělá 3 rychlost,ale jen když řadím nahoru.Stává se to tak 3x do měsíce a jezdím denně,takže to zatím neřeším.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.