Fanda008 Vloženo 22. Prosinec 2008 Vloženo 22. Prosinec 2008 (editace) Ahoj lidi, mám OII 2.0TDi, 2005, najeto 135000Km, čas od času mi blbne převodovka a to tak, že nejde zařadit jednička. Teda spíš nejde dořadit. Jako kdyby tam bylo něco gumového co brání dořazení. Prostě to tam nezapadne. Pokud řadící páku přidržím tak to nevypadne a drží a rozjedu se. Jinak "přes zuby" vypadne. Ostaní rychlostní stupně jdou zařadit bez závad. Problém je že to nedělá pořád. Třeba 5 dní to blbne a pak 14dní v pořádku a tak dokola Měl jsem to v servisu (AutoZítka Sukorady) rozebrali převodovku, zkontrolovali a nic mechanického nenašli. Lana po odpojení z převodovky jdou lehce takže chyba je někde v převodovce. Nesetkal se už někdo z Vás už s takovým problémem ?? díky moc Editováno: 22. Prosinec 2008, autor: Fanda008 Citovat
p2p Vloženo 22. Prosinec 2008 Vloženo 22. Prosinec 2008 Serizeni lan nebo tahel. Najdi si v DP jak se to serizuje a je to. Autor. servis to urco nedelal .. Citovat
Fanda008 Vloženo 24. Prosinec 2008 Autor Vloženo 24. Prosinec 2008 Serizeni lan nebo tahel. Najdi si v DP jak se to serizuje a je to. Autor. servis to urco nedelal .. To nepomáhá.. to už dělaný bylo Citovat
kaja 1.9tdi Vloženo 24. Prosinec 2008 Vloženo 24. Prosinec 2008 Ahoj lidi, mám OII 2.0TDi, 2005, najeto 135000Km, čas od času mi blbne převodovka a to tak, že nejde zařadit jednička. Teda spíš nejde dořadit. Jako kdyby tam bylo něco gumového co brání dořazení. Prostě to tam nezapadne. Pokud řadící páku přidržím tak to nevypadne a drží a rozjedu se. Jinak "přes zuby" vypadne. Ostaní rychlostní stupně jdou zařadit bez závad. Problém je že to nedělá pořád. Třeba 5 dní to blbne a pak 14dní v pořádku a tak dokola Měl jsem to v servisu (AutoZítka Sukorady) rozebrali převodovku, zkontrolovali a nic mechanického nenašli. Lana po odpojení z převodovky jdou lehce takže chyba je někde v převodovce. Nesetkal se už někdo z Vás už s takovým problémem ?? díky moc Já mám O1 1.9tdi a to samé dělá 3 rychlost,ale jen když řadím nahoru.Stává se to tak 3x do měsíce a jezdím denně,takže to zatím neřeším. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.