jazdec3 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Ahojte, nevie niekto z vas o nejakom free toolkite na odskusanie prevodnika k OBD II, skor ao sa pripoji k autu? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 nerozumiem? ako ho ches odskusat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazdec3 Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Nejakym programom, ktory mi nasimuluje pripojenie k autu /ci auto s PC budu komunikovat/, ak by som mal nieco zle zapojene, tak aby mi to nezniecilo RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Starý VAGCOM 3xxxx má tú funkciu, stačí len na strane auta napojiť napájanie. Prečo chceš testovať? Ský si zbastlil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazdec3 Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 (editace) Skusal som ho na OBD Tester a nejak mi to neslo . Editováno: 22. Prosinec 2008, autor: jazdec3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 ach jaj. no skus ten vag, tam je to v nastaveniach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazdec3 Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 OK, dneska uz to hecham tak. ale zajtra to urcite vyskusam. Dufam len, ze to nebude v zapojeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.